Alicia

Krátkometrážní

Španělsko, 1994, 8 min

YouTube: This video may not be suitable for minors. Cival: This video may not be suitable for my parents.(30.8.2009)

Luis Buñuel říznutý Shinya Tsukamotou. Latex, kříže, penetrace a bolest v Cinéma du look kraťasu s údernou silou rozvášněného katolíka.(1.4.2008)

• Djkoma

Vytvořit 8 minut úchylné podívané ještě není na Oscara ani ovace... a pokud ano tak lituji tohoto světa.(10.6.2008)

Scénář: Jaume Balagueró(2.4.2008)

Tak tohle bylo opravdu nemálo bizardní, úchylný, perverzní a snad navíc ještě dost nechutný, ale přes to vše, že se mi i zvedal žaludek, tak hodnotím nejvýše, protože takovej nápad opravdu není z hlavy normálního člověka, výborně zpracované.(27.8.2008)

Pokud zrovna sháníte svou pravidelnou dávku surrealistického hnusu, koukněte se na Alicii a máte tak na týden vystaráno. Je to opravdu hodně depresivní a úchylný kraťas. Jsem docela rád, že Jaume ve svých pozdějších hororech úchylnost vypustil a zapracoval ještě víc na atmosféře a depresivnosti. Je to lepší, na tohle bych v celovečerní podobě asi neměl sílu :D(3.9.2008)

Nuda s myšlenkou. (3,5*)(23.9.2008)

Jedna z největších úchyláren, co jsem kdy viděl :)(6.6.2008)

• M.a.t.t.

Ak to malo nejaký zmysel respektive pointu, nepochopil som. Hudba a kamerový filter ok, ale to z tejto prezentácie úchylnosti ešte nerobí ani umelecké dielo, ani kvalitný krátkometrážny film.(10.6.2008)

Velice zvláštní a krapet úchylné. Tyto krátkometrážní filmy mám velice rád. Docela by mě zajímalo, v jaké situaci napdlo autora tohle natočit. A pozor....po druhém zhlédnutí nastává radikální změna a měním ze tří hvězd na plný počet!!(16.6.2008)

Nádhera!(1.6.2009)

http://www.youtube.com/watch?v=aYLfn9dipwY Nevidieť neskoršiu tvorbu tohto génia mám za to že tento klip natočil totálny úchyl, ale takto musím konštatovať že maestro to skrátka vie a keď upútať pozornosť tak najlepšie takýmto brutal kraťasom. Trikrát sláva YouTube.(17.2.2008)

[kráťas] hmm... aha?(2.10.2009)

• hippyman

no ty vole... to jsem zas jednou navštívil havranův profil :) nic úchylnějšího jsem asi v životě neviděl a doufám, že už ani neuvidím! snuff perverze s trochu amatérskými triky, nicméně mající jisté osobité "kouzlo", dá-li se to tak vůbec nazvat... celovečerák s pěti nažhavenými pohrabáči v colon sigmoideum dvoumetrákových travestitů si ale s dovolením nechám ujít. 40% P.S.: byl bych pro rozvinutí prvních záběrů poněkud jiným směrem.(6.1.2010)

Perverzní magor. Já jsem ovšem spíše arogantní hovado.(21.1.2012)

Krásná fetišistická noční můra, při které jsem si vzpomněl na Davida Lynche, Luise Buñuela a Helmuta Newtona. Pokud je vám tvorba aspoň jednoho z těchto umělců blízká, mohla by se vám Alicia líbit.(22.7.2009)

• Fingon

Je to velmi slušně natočené, ale to je asi tak jediné pozitivum, které jsem tomuto snímku ochoten přičíst. Trest za masturbaci? Kde to žije?(28.8.2008)

Metafora katolického zhřešení a jeho následného potrestání před zrakem samotného Páně? Alicia má mnoho významů, že je ovšem katolictví omezující nesmysl by z ní však mělo dojít téměř všem.(2.3.2010)

Perverzní, bizardní a nechutné. Vítěz ocenění Best Short Film roku 1994 .(19.5.2010)

Také co čekat od Jaume Balagueró jiného než kvalitní práci. Černobílá povedená prasečina s úchylnými věcmi.. 7/10 = 75%(10.9.2011)

<< předchozí 1 2 3