Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Když si odmyslíš, že je to kanál, je tu docela hezky." Blonďatí agent-blbec a namachrovanej barevnej boxer hledají ukradené neviditelné letadlo. Projíždí se tady v Peugeotu 406, prolézají kanály "Zblbnu z toho, že tady stojím a dejchám lidský... Ty víš, co to je. Tohle je nejodpornější místo v celým Maďarsku." či svádějí sexy agentku. Ta postelová scénka s Famke Janssen - je zde asi to nej. - 50%. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Divný film. asi to měla být komedie. Nejlepší je to v originál, protože slyšet mluvit murphyho za to stojí (hned si vzpomenete na osla ze Shreka - kterého daboval). Nicméně jsem nepochopil zda to má být parodie nebo jen komedie... snad kazdy film s o. wilsonem je prostě diwny. od zoolandera, přes shangai knighst, tenkrát na východě nebo zámek hrůzy. Ty filmy nelze odsoudit, ale nelze je chválit a člověk z nich má VELMI rozporuplné pocity... ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ano, ano. Jsou chlapci i muži, co si přáli býti agenti. Když už se jimi nestali, jako třeba TAXIKÁŘ, tak aspoň se mohou ztotožnit s hrdiny, kteří sice taky nejsou agenti, ale můžou si je zahrát pro ty, co taky nejsou agenti - ve filmu.*** Eddie Murphy obvykle umí zaujmout. Tedy mě. Nevím jak ostatní.***Ztratila se nová tajná zbraň. Úkolje tedy jasný, agent ji musí najít dříve, než ti, co by ji mohli zneužít k nedobrým účelům. Na tenhle úkol jsou určeni dva - superagent, nestačí jen agent, a bývalý boxer (E.M.). A jak úkol dopadne? Kdo neví, ten sleduje a čeká...***(6.10.2010) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V podstatě film na jedno zkouknutí, dokonce jsem ani nevěděl, že Murphy s Wilsonem něco podobného natočili. Ale svůj účel to splnilo a já se u toho vcelku bavil. Pro Murphyho tu je typická role "magora", Wilson mu tu dělá spíš lepší křoví, ale i tak jim to dohromady docela funguje. A navíc potěšila i Famke Janssen v roli agentky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nazdar Carlos. Ako na Kube?“ – „Adekvátne.“ Prekvapivo nefunkčná akčná špionážna buddy komédia. Hoci som dúfal, že Eddie Murphy ma bude baviť svojím namysleným, mega-otravným boxerom tváriacim sa, že vie pilotovať lietadlo, nakoniec ma čakala len rutina. Keď snaživý Owen Wilson videl nudný Eddieho neutrál, pochopil, že v tomto prípade z toho chémia nebude a márne sa spoľahol aspoň na priemerné triky, priemerné akčné scény a priemerné dialógy a celé je to akési (pod)priemerné. Ak nerátam rezanie penisov. Ehm. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina celkem ve třech kategoriích, a to nejhorší remake, nejhorší herecká dvojice a nejhorší herec, o kterou se zasloužil Eddie Murphy. (Terva)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)
  • Natáčení probíhalo i v České republice. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama