Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quincy Magor (Leslie Nielsen) je výstřední milionář s otevřeným srdcem, slabým zrakem a neuvěřitelnou klikou, bez které by se v životě neobešel. Pan Magor totiž zásadně odmítá nosit brýle. Přesto díky svému štěstí jako zázrakem bez úhony propluje každou nebezpečnou situací. A většinou ani netuší, na jak tenkém vlásku visel jeho život. Tentokrát se pan Magor náhodou zapletl do loupeže diamantu nedozírné hodnoty. Díky jeho pověstné klice odešli zloději s nepořízenou a drahokam se shodou náhod ocitl v jeho kapse. Krásná lupička Luanne LeSeur se ale nehodlá vzdát své kořisti a snaží se z popleteného milionáře učinit oběť svých rafinovaně ukutých piklů. Pan Magor a jeho synovec Waldo se navíc brzy ocitají ve dvojím ohni. V patách totiž mají nejenom padouchy, ale i agenty FBI, kteří se domnívají, že právě pan Magor je pachatelem mimořádně rafinované loupeže. Bláznivý rej nedorozumění, honiček a odvážných kaskadérských kousků může začít.

PAN MAGOR vznikl na motivy populárního animovaného seriálu Mr. Magoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Leslieho Nielsena. Leslie Nielsen v něm vypadal nejmíň o 20 let starší než mu opravdu je, nevím jestli to měl být účel, ale spíš se přikláním k názoru , že zaměstnali hodně béčkový maskérky. Hlavn ím negativem celého filmu ale je jeho absolutní bezduchost a debilita. Nic , ale opravdu vůbec nic mě nerozesmálo ani nenaznačilo , že bych se mohl usmát. Sakra proč tento film vznikl? Vždyť ani nemohl nic vydělat?! ()

Lindushka 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík mi pripomínal nášho slepého pudlíka. Je slepý už niekoľko rokov, ale má stále neskutočnú chuť do života a vôbec nie je smutný. Ale na druhej strane, stále do niečoho vrazí, buchne si hlavu, nevie sa vymotať z miestnosti... Je to strašne smiešne.. :) Viem, že náš psík si z toho ťažkú hlavu nerobí a stále vrtí chvostom a preto sa na tom len smejeme. No a ten pán Magor je niečo také ako náš pes... Asi preto sa mi tá komédia páčila :) ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Pořádně stupidní mix komedie a parodie (není to ani jedno). I přes odpadní scénář je ale největším kamenem úrazu Stanley Tong. Tenhle dozajista schopný režisér dostal za úkol natočit typ filmu, co mu není vlastní. Proto je Nielsen šíleně špatný, proto se ani jednou nezasmějete, proto film působí dojmem hry s kamerou párku nadšenců. Leslie Nielsen to měl zabalit... ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, tak po úspěchu Bláznivých střel se Leslie Nielsen s výběrem inteligentních a kvalitních scénářů opravdu uskromnil. Většina (ne-li všechny) následujících komedií jsou jen trapné parodie, které by mohly zahnat dlouhou chvíli, občas možná pobavit, ale v podstatě jsou to jen bezduché kraviny. Nedojde k žádnému pořádnému vykreslení postav a při hodině a půl asi jen ke dvoum vtipným scénám, což je na (údajnou) komedii hodně málo. Když to ale srovnám s takovým Kameňákem, nemůžu dát odpad!, protože jsem alespoň neumírala nudou. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Film co ocení malí špunti do 10ti let, důchodci starší 75let a lidé po lobotomii mozku jakéhokoliv věku. Pan Magor nemá žádnou filmovou hodnotu, je profesionálně napsaný, natočený, bez humoru pro normální lidi, bez života. Dá se jím zabít solidně sobotní dopoledne, kdy mozek po prokaleném večeru nefunguje na 100%, ale že bych se jím bavil v normálním stavu se říci nedá. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Film sa po uvedení do kín stretol s veľkou kritikou nevidiacich a slabozrakých. Kvôli tomu bol z kinodistribúcie stiahnutý už po dvoch týždňoch premietania. (m.a.t.o.)
  • Disney chcel, aby sa z filmu stala "medzinárodná franšíza", ale po kritickom a komerčnom neúspechu neboli nikdy vyrobené žiadne pokračovania. (Arsenal83)

Reklama

Reklama