Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Full house! Ruka Sammyho Lee, konferenciéra z Peepshow club, pomalu ucukla. Další ztracená hra, další prohýřená noc, další den na dluh. A ty pořád rostou. Zrovna mu po telefonu odmítli přijmout sázku. Ti babralové tvrdí, že dokud nevyrovná účty, nikde v Londýně si nevsadí už ani na závod švábů. Sammy byl na dně už mockrát, vlastně je takhle dole už hezky dlouho. Když ale zazvoní telefon a v něm jeho hlavní věřitel Jim Connor požaduje okamžité vrácení dlužných 300 liber šterlinků, Sammy rozjede záchranný plán. Zoufalý plán, který mu má zachránit krk. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Další swingující Londýn. Tentokrát s Anthony Newleym, křížencem Jiřího Hrzána a Normana Wisdoma (oba v podstatě jeho současníci). Zběsilé tempo, ve kterém Sammy zoufale shání prachy (už zase), aby si po dlouhé době válení šunek zachránil holou kůži. Ve filmu je hodně vidět tehdejší Londýn, erotiky ve strip baru se ale dočkáte velmi decentní (přelepené bradavky, závoje). Hudba a především dechové nástroje nad příběhem lehce dominují. Julia Foster ačkoliv téměř svlečená, nic moc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys - v podstatě v jakékoli podobě - může být pořádné svinstvo, no a Sammy Lee se o tom má přesvědčit na vlastní kůži. Na tomhle filmu oceníte výpravu, oceníte hudbu, ale i skutečnost, že se příběh odehrává v klubu. Je to sexy, ale zároveň je to drsné, tušíte, že musí něco přijít. A ono přijde. Zajímavý kousek. ()

Reklama

Reklama