Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po celá staletí čekala na tu správnou chvili, aby se chopila moci nad svým ďábelským královstvím. Jmenuje se Akasha, skutečná matka všech upírů a její čas nadešel. Aaliyah hraje titulní roli ve stylovém upírském příběhu na motivy Upíří kroniky od Anne Riceové. Stuart Townsend, vystupuje jako Lestat, nemrtvý antihrdina, známý z filmové adaptace knihy Interview s upírem. Lestat se tentokrát uchýlí do tmavého světa plného tetování a piercingu. Stává se z něj rocková hvězda a jeho gotická hudba linoucí se z reproduktorů po celém světě přiláká pozornost všemocné Akashy. Spolu by mohli navždy ovládnou svět. Jejich věčné panování může zhatit jen jediná věc: Lestatova posedlost smrtelníkem z masa a kostí (Marguerite Moreau). (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

gorilak

gorilak (hodnocení, recenze)

hudba byla luxusní, hlavní hrdinové byli luxusní (k nakousnutí) všechno bylo luxusní...

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

S pochybnostmi jsem si tenhle film pustil a byl jsem mile překvapen. Fajn gotika, muzika gotik kostýmky - sexy

le poulet

le poulet (hodnocení, recenze)

takovou sračku jsem teda nečekala...tolik můj názor, komu se to (ne)líbí, ať si klobouk políbí..hrůza a děs. lestat se musí obracet v hrobě. ale muzičku měli hezkou...dokonce moc hezkou, rock mám od přírody ráda.

Miyabi

Miyabi (hodnocení, recenze)

Film, který dokazuje, jak se podle úžasné knihy dá natočit přeslazený brak. Jednu hvězdičku za dokonalou hudbu a snahu hlavního herce. Ani to ale nezachrání Královnu prokletých od označení: ztráta času.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

No jo, romantika... :D ale tak nebylo to zas tak strašné, krev tam tekla, Lestat vypadal jako bůh a hudba... prostě dokonalá:) (i když některé přezpívané verze se mi líbí víc, ale Jonathan je Jonathan) Jen ta Akasha mi tam vůbec neseděla... taková upíří ...ehm... lehká děva:D

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

film o ničem, ale hudba to zachraňuje. David Draiman ale Forsaken nazpíval mnohem líp než Jonathan Davis

Ponocnej

Ponocnej (hodnocení, recenze)

tak tendle film bych urcite nedoporucil . V podstate jako vetsina filmu o upirech troskota na nesmyslne romanci tudiz pokud nejste 12leta pubertacka asi z tohoto filmu nadseny nebudete.

Rina

Rina (hodnocení, recenze)

Nejúžasnější film co jsem kdy viděla!Bezva herecký obsazení.Upíry prostě miluju.Hudba je úžasná,Gibbs a Davis jsou hudební géniové.Vážně,tenhle film se mi zaryl hluboko do srdce.Hodně mě ovlivnil.

Ashukamun

Ashukamun (hodnocení, recenze)

dej trosku zmateny, ale hudba uzasna, i Jonathana slo videt na malou chvilku :)

Luukec

Luukec (hodnocení, recenze)

Film byl mírně zmatenej a chvílama sem nechápal děj, ale hudba k němu byla hodně dobrá...

 (hodnocení, recenze)

Musím říct jednu věc , film je podprůměrný dá se říct brakový , ale Jonathan Davis z KoRN patří mezi hudební legendy tohoto světa , jeho hudební tvorba patří mezi opravdu ty nejcennější klenoty , které byli kdy v rockové hudbě udělány , tento film nestojí na podprůměrných hercích ani na špatné režii ani prakticky na uplně podprůměrném příběhu , ale na Jonathanových schopnostech se snažit zvednout celou situaci po alespoň hudební stránce tohoto filmu , bez něho ten film by ani nevešel do kin , perfektní texty a hudba která opravdu ač rocková symbolizuje jakoby dávnou mystérii upírských dějů , Prostě Jonathan you ROCK

 (hodnocení, recenze)

film na 3hvezdy, ale vyber hudby pro mne velice dobry, takze 4.

Související novinky

Interview s Ježíškem

Interview s Ježíškem

10.12.2011

Anne Rice, autorka desetidílné knižní série Vampire Chronicles, podle které vznikly filmy jako Interview s upírem či Královna prokletých, překonala koncem devadesátých let vážné zdravotní potíže,… (více)

Downey Jr. napíše upírské kroniky?

Downey Jr. napíše upírské kroniky?

16.08.2009

Ani se nebudeme pozastavovat nad tím, jak moc jsou díky Stmívání v módě upíři a jak se všechna hollywoodská studia snaží něco vytěžit z této mánie. Universal Pictures nezůstanou pozadu a nasadí těžký… (více)

Witchblade – sakra ostrá holka

Witchblade – sakra ostrá holka

23.07.2008

Série Witchblade patří mezi nejpopulárnější komiksy s ženskými hrdinkami. Ačkoli je pravda, že v centru dění je spíše titulní klenot, který po nasazení mění svou nositelku v chodící mlýnek na maso.… (více)

Reklama

Reklama