Reklama

Reklama

Mach a Šebestová

(seriál)
  • Československo Mach a Šebestová (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kdo by neznal těchto původních 13. úsměvných kreslených příběhů (Večerníčků), jedné povedené dvojice školáků, a všech jejich přátel. (Karlos80)

Recenze (143)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle jsem jako malej ulítával a vždy jsem taky chtěl sluchátko, nicméně dnes i když nostalgie ukápla tak jsem se dost často nudil, asi tím že jsem starší nebo tím že každej díl jsem znal nazpamět, bohužel. Ale jako malej jsem to miloval. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mach a Šebestová je moje srdcovka! To je prostě kombinace tvůrců, které ohromně obdivuji a podezírám z užívání zakázaných látek, neboť jejich humor je totálně za čarou humoru běžného. :-D Macourek, Born, Nárožný! tým snů! Když přivedli k Šebestům člověka neandrtálského a oni... " chudáci zrovna večeřeli..." :-) :-) :-) Miluji!!! ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Nárožný, Born, Mach, Šebestová, Jonatán a paní Kadrnošková. A vůbec všichni žáci 3.B mě budou bavit asi i po letech. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytrá fantazie pro děti. A vzhledem k tomu, že je fakt chytrá, tak i pro dospělé. Je to majstrštyk. "Doba ledová je doba ledová" - kdyby někdo chtěl někdy odhalit agenta infiltrovaného do českého prostředí, tak mu stačí položit jen otázku: "Co je doba ledová?" Jestli neví, tak se chytil do pasti! To nic, to nic, já to potom zašiju. Teď bojuj! To je ženská! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je snad první animák, který se mi vybavuje při vzpomínce na dětství a tím pádem i výborný dabing Petra Nárožného. Kdo by nechtěl takové sluchátko, jaké měli Mach a Šebestová. Zavolat někam a přát si něco. Škoda, že není skutečné. Velice se mi líbili neustálí „propadlíci“ Horáček s Pažoutem. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Komentář pana Nárožného je tak skvělý a animace tohoto večerníčku natolik úchylná, že mi Mach s Šebestovou přirostli k srdci spíše z audiokazety. Proto ty čtyři hvězdičky. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Pro Macha a Šebestovou mám tak trochu slabost. V dětství to byly moje nejoblíbenější pohádky vůbec... Miloval jsem jak televizní, tak knižní podobu a miluju to dodnes. :) ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale nikdy mě to moc nebralo.Představa, že bych vlastnil takové sluchátko, ta je ale úžasná. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Proč to dělat jednoduše, když to jde udělat složitě. A takové je to v této české pohádce plné soudruhů se vším. Autoři vymysleli zajímavé příběhy i postavy, které Petr Nárožný všechny skvěle namluvil a zároveň i odvyprávěl příběh, ale určitý cit, co je vhodné ukazovat dětem v roce 1976 jim trochu chyběl a tak nejen pes Jonatán musel vydržet poměrně nepříjemné situace. I tak se ale Mach a Šebestová zapsali do historie a dnes po 40. letech je zná téměř každý. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Od dětství tuhle dvojku zbožňuju, a když jsem marod poslouchám je z kazety. Nostalgie a velká láska. Dneska už klasika. Jen teda nechápu, že už je nemám ohodnocené dávno... ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Tento večerníčkový kult patří jednoznačně mezi topku mých animáků. Skutečnost, že jsem v době jeho premiérového vysílání byla sama žákyní třetí bé mu přidává ještě více na nostalgické sympatii. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dvojička na pohľadanie. Ďalšie z radu výborných rozprávok pre deti a mládež. Jednoduchá animácia, skvelé príbehy a hlavne dobrá zábava. Mach, Šebestová, Jonatán a ich sluchátko, československá klasika. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dětská klasika, kterou každý zná. Někdy díly byly o něco slabší, ale celkově to byl seriál, který jsme jako děti povinně musely vidět. ()

Reklama

Reklama