Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1971, 26x8 min
Václav BedřichHudba:
Jaroslav CelbaObsah
Kreslené příběhy dvou psích kamarádů a trochu poťouchlé kamarádky Vrány.
Názvy jednotlivých epizod:
(oficiální text distributora)
AngelAngie
Nebyli mými oblíbenci.(17.8.2008)
Karlos80
Jeden z posledních a celkem i zdařilých odpočinkových animovaných večerníčků od tohoto tvůrce a mistra svého řemesla. Kdy jsem ho viděl poprvé to už si bohužel nepamatuji. Kdy naposledy? Snad před dvěma roky. Celkem jsem se ale vždy u tohoto poměrně dlouhého seriálového večerníčku bavil. Tuším že snad měl celkem na 26 pokračování ale určitě až nevznikl v osmdesátých letech jak je zde uvedeno.. Tuším že měl dvě série jedna byla byla určitě už vysílána v sedmdesátých letech, a ta druhá někdy začátkem devadesátých let. Ta už se ale nevyrovnala té první tuším že třináctidílné..Příjemné časy to tenkrát stejně byli. Lepší průměr 3,5/5.(28.10.2006)
Stegr
60% - Vrána byla dobrá pruda... :)(15.10.2007)
WANDRWALL
Trvalo mi dlouhý čas, než jsem si je oblíbil. A pak, když jsem je vnímal jako své kamarády, tak potom už jsem s nimi spoluprožíval jejich náplň životní.(21.8.2010)
triatlet
No mohl bych já dát příběhu s dvojicí ústředních psích hrdinů jiné hodnocení než plný počet? Animované postavičky se mihly i ve Zdivočelé zemi, v díle z jara 1969 (III. řada/8.díl), že by nějaký předvoj?(22.12.2008)
heyda
Sledoval, sledoval, ale jako malý. Neřešil jsem kvalitu.(25.6.2010)
IllIlIlIIl
Průměrný animovaný seriál o dvou psích kamarádech, kde jejich velikost nehraje roli.(18.2.2008)
Damiel
87 % - Do mého "večerníčkového" top ten sice pejsci nedosáhnou, ale přesto jsou hodně nadprůměrní. Takové věci se už dneska nedělají, a to je škoda.(29.1.2007)
Langy10
Kravina.. jeden bod za to, že jsem se na to koukal vždy, než jsem šel do školky(27.6.2010)
Hromino
Celkem milý a můj oblíbený večerníček, na který si rád vzpomenu i dnes.(1.2.2009)
Decker
Prijemna, vlidna a pohodova detska hricka, kterou zna kazdy z let kdy se po vecernicku chodilo na kute.(4.4.2006)
DominikV
Zase dětství. A zase krássné vzpomínky(29.6.2009)
JARDAHONDA
Nerozlučná dvojka...měl jsem je rád..(15.7.2011)
Danny F.
O mou zábavu se rozhodně postarali. 55%(27.12.2010)
pávek
Hudba: Jaroslav Celba(25.8.2008)
shantim
Vždycky mě u tohoto kresleného seriálu znervozňovala hudba a díky tomu se mi nelíbil.(7.11.2010)
Cejny
Dva psíci, Štaflík a Špagetka. Vždycky jsem měl radši toho druhého.(24.12.2010)
DinoRaptor
Štaflík, Špagetka a havran co se do všeho plete. V dětství jsem to miloval a ani teď se mi to neomrzelo. Uplně nejlepší je pro mě první díl jak přišli o boudu.(4.3.2006)
*Elfík*
Já jsem z nich nemohla, když stavěli dům :D. Kdo jiný, než oni, by tam zapomněl dát dvéře???(8.2.2010)
RadimFišer
Jsou někteří pejskové, které mám prostě rád. A to si uvědomuji zvláště ted ve svých dospělých letech. Štaflík a Špagetka přicházejí na scénu.(27.11.2008)