Téměř smrtonosná past

Komedie

Francie, 2001, 92 min

Charles Nemes

• Isherwood

Odporný parazit na mém osobním akčním kultu, který svou debilitu myslí smrtelně vážně. Při sledování filmu z nemocničního lůžka jsem málem skončil na resuscitačním oddělení...(28.6.2004)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $9,268,000(3.8.2010)

• petaspur

Sebevědomí byznysmeni jsou v markodrapu zaskočeni skupinou teroristů. Jejich plán je brilantní, akce cizelérsky načasovaná, přesně provedena, ale nikdo nepočítal se dvěma dementy zavěšenými na plošině a plně vyzbrojenými kýbli a stěrkami. Zní to hloupě, tváří se to hloupě a světe div se - ono je to skutečně neskutečně hloupé.(8.10.2009)

Tenhle dementní humor mě vážně dost potěšil a zasmál jsem se po dlouhé době ač jsem v životní situaci, kdy mi do smíchu moc není.(16.6.2005)

• Chrustyn

Už podle názvu je poznat, že tohle opravdu žádná zábava nebude.(28.10.2007)

• mysiak

Vydržal som jednu celú minútu...(8.7.2008)

• Rosana

No, jedna hvězda za zajjímavý nápad a občasné vtipné okamžiky. Bohužel tato parodie se blížila spíše k trapnosti a taky mi vadila zbytečná brutalita. Nejvíc to ale pokazily neskutečně nudné a dlouhé dialogy RÁDOBYVTIPNÉ dvojice.(9.10.2009)

Dva blbečci co překazí teroristům jejich přepadení. Humor, který tu byl už hodněkrát, ale stejně mě to dostalo. I přes nízké zdejší hodnocení mě to neodradilo a nelituju toho. Ba naopak mě to překvapilo. „Podej mi ruku“.(6.1.2011)

• DonPedro

Tady zůstává rozum stát: na jednu stranu se film (neúspěšně) pokouší být parodií – takže u diváka očekává určitou zkušenost. Na druhou stranu je postaven na humoru tak dětinském, že si ho může užít maximálně čerstvý absolvent mateřské školky, u kterého se asi znalost filmové akční klasiky nedá předpokládat. Tupá komedie, kterou od odpadní jámy zachránila spíš moje smířlivá nálada než umění autorů.(25.11.2003)

• Scratt

Tento pokus o parodii zdá se mi poněkud nešťastný. 5%(7.10.2009)

• Brain-D

Naprostá vyjebanost, která má asi zhruba 5 trochu vtipných momentů. Jinak je to parodie na "Smrtonostná past" a " Hra smrti", která ty filmy totálně ponižuje.(9.5.2010)

nebudu lhát...smál jsem se a smál jsem se hodně(26.1.2009)

• askina

Neuvěřitelně stupidní, ani se mi nechtělo věřit, že je to francouzská komedie.(23.8.2009)

• (Z)denny

Tato komedie byla pro mě opravdu téměř smrtonosnou pastí, protože jsem u něho málem umřel. Nehrozila mi však smrt smíchy, ale hroznou nudou..(12.10.2009)

Kdo od toho čekal kvalitu? Já ne, vždyť už ten název je sám o sobě parodií. Nebylo to bůhví co, ale já jsem se několikrát dost upřímně zasmála, kam se hrabou hollywoodské rádoby komedie podobného zaměření a naopak - kde jsou časy francouzských komedií - toť sice pravda...nicméně viděla jsem pár daleko horších francouzských komediálních snímků...oddychovka bez přemýšlení, možná proto, že jich tolik nesleduji, mi zas tolik nevadila :-)(6.5.2010)

• bruceman7

Velmi ubohý pokus o komedii, snad jen ty poslední běžecké záběry to lehce vylepšily. To už bych to líp zahrál já s bráchou. 20%(8.10.2009)

• Schuldiner

Nejsem samozřejmě zastáncem cenzury, ale některé filmy by prostě měly být zakázané. V lepším případě by ani neměly vznikat (tozn.zamordovat jakoukoli naději na vznik podobných záležitostí). Tento snímek je příklad naprosté DEMENCE a zdejších hrozivých přehodnocených 26% je pro mě šokující!!! Již po pěti minutách jsem věděl na čem jsem... Dalších 20minut potvrdilo mé obavy z toho, že sleduji jeden z nejhorších filmů všech dob.. Celý filmový štáb v čele s herci jsou naprostí idioti!!! Proč vůbec plýtvám časem na tomto komentáři???!!! No, alespoň jsem si ulevil... mírumilovně...(5.5.2010)

• Vodny

Jednou jsem se opravdu upřímně usmál. Scéna, kdy jeden z umývačů sáhne po rozžhavené tyči a následně mu z pravého oka vyrazí čůrek slzy je parádní. Jinak jde o typickou francouzskou komedii, která staví na hloupých a trapných rozhovorech či absurdních scénkách. Na relax u piva to stačí. 30%(26.5.2007)

Celkem fajn komedie s lehce infantilním humorem který nemusí sedět každému.(25.5.2010)

Podle shlédnutí hodnocení před tímto filmem jsem si říkal, že to bude asi nesmírná blbost. Byla, ale asi pětkrát jsem se dostal do upřímného smíchu, takže tomu podřizuji hodnocení. Vždyť to vlastně měla být komedie, tak snad proto.(7.10.2009)