Reklama

Reklama

Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder

(video kompilace)
  • USA Bart Wars: The Simpsons Strike Back (více)

Výběr 4 epizod animovaného seriálu Simpsonovi:

1. Spasitel zabijákem Spasitel je nemocný. Podrobí se nákladné operaci, kvůli které se rodina Simpsonových musí dost uskrovnit, a to mu všichni mají za zlé. Pes uteče a je u pana Burnse vycvičen na zabijáka.

2. Nemáš se čím chlubit, Marge Bart touží po nové videohře, ale Marge mu ji nechce koupit. A tak se Bart vrací do obchodního domu a videohru ukradne. Při svém činu je přistižen, a ostuda padá na celou rodinu Simpsonových.

3. Tajná válka Lízy Simpsonové Když Bart téměř zničí Springfield, a je poslán na vojenskou školu na převychování, rozhodne se Líza stát její první kadetkou. To ale netuší, do jak brutálního boje se chystá!

4. Střet s mafií Poté, co Homer zachrání starostu Quimbiho před vzbouřenci na shromáždění, stane se jeho oficiálním bodyguardem. To ale netuší, že se bude muset utkat s gangstery "tlusťocha" Tonyho. (mihran)

(více)

Recenze (35)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "Bart Wars, the Simpsons Strike Back" (Bartove hviezdne vojny, Simpsonovci vracajú úder) je video kolekcia štyroch príbehov z amerického animovaného televízneho seriálu The Simpsons (Simpsonovci). Obsahuje epizódy: s10/e09 "Mayored to the Mob" (Střet s mafií), s03/e19 "Dog of Death" (Spasitel zabijákem), s08/e25 "The Secret War of Lisa Simpson" (Tajná válka Lízy Simpsonové), s07/e11 "Marge Be Not Proud" (Nemáš se čím chlubit, Marge). **** ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat... Střet s mafií je pro mě jakožto pro fanouška hvězdných válek nezapomenutelný díl. Zbylé tři epizody taky drží laťku vysoko takže nevidím důvod proč ubrat hodnocení oproti seriálu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Několik vybraných epizod seriálu, které vyšly na této VHS. Vyšlo to i u nás. // Videokazeta obsahuje díly: Střet s mafií z 10. řady - Homer dělá starostovi bodyguarda, Spasitel zabijákem ze 3. řady - Pan Burns se pokouší převychovat miláčka Simpsonových na trhače, Tajná válka Lízy Simpsonové z 8. řady - Bart s Lízou nastoupí do vojenské školy a Nemáš se čím chlubit, Marge ze 7. řady - Bart moc chce jednu videohru, a tak se jí v obchoďáku pokusí ukrást. Jenže je chycen hlídačem. Bojí se, co na to řekne rodina. // Jedná se o dobré díly, u kterých se člověk skvěle pobaví, ale přesto to nejsou úplně ty nejlepší epizody seriálu. ()

honajz2

všechny recenze uživatele

Simpsonovi se vrací se čtyřmi díly.tentokrát to jsou : Spasitel zabijákem, Nemáš se čím chlubit, Marge,Tajná válka Lízy Simpsonové a Střet s mafií.Tady mě nesklamal ani jeden díl. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá parodie zakomponovaná do Simpsonových. Parádní podívaná. Tohle se prostě povedlo. Homer jako Dartvejdr. Super efekty. Bomba. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Tyhle výběry nějak nechápu, ale budiž. Vybrané díly se určitě řadí mezi klasiku, takže nemůžu jinak.. ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Další výběr? Tyto epizody nejsou nejlepší, ale za vynikající epizodu Střet s mafií musím hvězdičku přidat. Takže - zase plné hodnocení. ()

Echelon1

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem, prečo sa tie štyri diely špecificky vybrané. Ale čo, sa to štyri epizódy, tak za 5. Ale fakt tomu nechápem. Nenechajte sa ale zmiasť, plagát a názov zavádza (aj keď sú skvelé), ani jeden z tých štyroch dielov nemá nič spoločné so Star Wars. Čo je škoda. :-( Taká časť by potešila. ()

Reklama

Reklama