Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, zábavná, ale ne zas tak vydatná drogová jízda, na níž je nejzábavnější to, že se snaží odůvodnit distribuci drog po celou dobu stopáže filmu, ale na to vícekrát rozbít hubu skinům / náckům žádné argumenty rozhodně nepotřebuje. A to je upřímně skvělé, přátelé. P. S. Samuel L. Jackson je naprosto pohodovej jako vždy, ale Robert Carlyle totálně vládne scéně jednak svou britskou angličtinu, a jednak hláškami, co s její pomocí dokáže vykouzlit… ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po ritchiovsku stavěná gangsterka, která ovšem nemá ten vtip a nadsázku resp. má, ale působí tu poněkud křečovitě. A nemohu si pomoct, ale Samuel L. Jackson tady působí jako pěst na oko. Na druhou stranu je tu Robert Carlyle, Emily Mortimer a banda podělanejch skinheadů, kteří to skóre přece jenom trošku vylepšují. Každopádně potenciál to mělo podstatně větší.65% ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při revizích svých hodnocení v naprosté většině případů snižuji počet udělených hvězdiček, tentokrát jsem ale mimořádně jeden kousek přihodil, a to prostě proto, že jsem se skvěle bavil. Myslím, že jde o film, na který je nutné podívat se v původním znění. Český dabing úplně utopil parádní výkon Roberta Carlyla i tu parádní angličtinu- originál, která dodává snímku grády. Netvrdím, že by se tady nenašly nedostatky, ale rozhodl jsem se je okázale ignorovat. ()

ataman329 

všechny recenze uživatele

film môjho detstva. je to jeden z tých filmov, ktorý si som si ako malý frkan púšťal stále dookola. každá scéna, každý dialóg sú pre mňa ikonickými. v časoch keď to vyšlo, som o nejakom guyovi richiem vôbec netušil a bol to tiež prvý film, v ktorom som videl samuela. je jasné, že by chcel byť ďalším snatchom, alebo "two smoking barrels". ale pre mňa je práve tento film numero uno. keď sa pokúsim pozrieť na film z pohľadu neznalého diváka, stále na mňa pôsobí, ako vtipná gangsterka, ktorá príjemne odsýpa a v ktorej je každá postava perfektne vykreslená. idem sa pozrieť do zaujímavostí, že koľko krát bolo vo filme použité slovo "fuck" :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama