Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casina často mění osudy lidí, avšak jen málokdy definitivně. Tentokrát však vše nasvědčuje tomu, že se tak stane: ve 24.patře hotelu nad casinem vypukne požár a uvězní ve vyšších patrech skupinu lidí, mimo jiné i majitele Olivera Sloana a jeho patnáctiletou dceru Tiffany. Hasiči jsou na místě za několik minut, ale požár se nezvladatelně šíří, záchranné vrtulníky nemohou přistát kvůli silnému větru a kamera přenáší do éteru poslední minuty nešťastníků i první mrtvé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Joee 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce vcelku pěkně prohlídnout Canon XM1 tak si tenhle film užije za 1* :) Film jinak příšernej. SPOILER, ale v tomto případě je to jedno: nejvíce komický je závěr, kdy otec ňáký tý holky tam seká do ocelového lana aby odjistil nějakou tu prapodivnou lanovku, seká a seká, už zbývá vlásek, ten přesekne, zařve "ááááááááá" a uhoří - nevím jestli to měla být komedie, ale titulek Thriller bych tomu nedával. Průběh filmu jednočarý, chování postav jak z ústavu pro mentálně postižené. Blbost... ()

Reklama

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Mno tak ja nefím... Zo začiatku som to tipoval no totálnu kravinu, ktorá ale neskôr nabrala príjemné smrti ľudkov uveznených v horiacom hoteli/kasíne, z ktorého samozrejme nieje úniku, pretože všetky pravdepodobné cesty sú nereálne a tak nakoniec aj tak spravíme to najriskantnejšie čo ostáva, aby mali diváci radosť. Priznávam, ten záver bol riadne blbý, ale čo musím uznať je, že nás nezaujímalo len to, ako sa hrdinovia zachránia, ale aj to, čo sa vlastne stalo. Nad hereckými výkonmi sa príliž lamentovať nedá, strach v ich očiach skrátka chýbal a film samotný nemôžem tortúrovať za trápny slovenský dabing, ale tú možnosť podozrievania a prekvapenia, či ste trafili si cením, ja som... tiež tipoval :). ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

...Ufufuf, z některých >pekel< není úniku... Navíc s typickým šašským blabingem... No ale - co by zase na té novoidní tývý po nocích dávali, že... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama