Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská tajná služba získala chip s důležitou informaci o pašování zbraní a diamantů. Je nutné povolat nejlepší agenty kapitána Brisseaua (VINCENT CASSEL - Dannyho parťáci 2) a půvabnou Lisu (MONICA BELLUCI - ) - aby zneškodnili řídící mozek zločinecké organizace, obchodníka Lipovského. Oba jsou vysláni do Maroka, kde mají vyhodit do povětří loď převážející jeho zboží. Mise běží jako po drátkách až do okamžiku, kdy je Lisa při zpáteční cestě zatčena. Někdo zradil. Někdo má svůj vlastní plán. Teprve teď začíná skutečná operace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Akční film pouze trochu okořeněný akcemi, ale bohužel bez napětí. Většina filmu je neosobní jakoby nepříběhová vyprávěnka ze života tajných agentů, která je sice na hony vzdálená od bondovek a cruisovek a přeakčněných akčňáků s prskavkovými efekty v každé scéně, ale přesto to nepůsobí věrohodně. Děj to ale nějaký má, hlavní herci hrají a zlo nakonec nezvítězí. Kdo ale má rád ty uvěřitelné syrovinky, tak ví, že ve francouzské nebo severské produkci jich najde mnoho a mnohem lepších. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A upozorňuji,že ta jedna hvězdička je POUZE za (opět) překrásnou Monicu Belluci.Něco tak mizernýho jsem už dlooouho neviděl a doufám,že neuvidím.Je pravda,že má nechuť ke špionážním filmům je skutečně velká,ale takovádle marnost?Totálně nesmyslný a nepřehledný děj,nudný a vláčný,zbytečnost největšího kalibru.Ruce pryč od této mršiny!Co to sakra vůbec mělo za smysl?Odpor!P.S.omlouvám se za takovýto zdrcující komentář,ale fakt mi Tajní agenti leží v žaludku!Brrr ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma bohužiaľ nebavilo. Scenár bol alebo hlúpy alebo som hlúpy ja, akčných scén bolo minimum a ak ste videli trailer, precitnutie nebude príjemné (trailer sľuboval bombastickú automobilovú naháňačku a namakanú podmorskú bitku so žralokmi, ale všetko to má v hotovom filme len zopár sekúnd). Na „až“ 60% snímku povyšuje len a jedine elektrizujúce herecké obsadenie - samozrejme charizmatický Vincent Cassel a Monica Belucciová, ktorí spolu hrali už v množstve filmov, v súkromí sú manželmi a na plátne je medzi nimi pôsobivá chémia; hoci nie som gay ani nepokladám za „klasickú krásu“ prototyp Monici Bellucciovej, musím skonštatovať, že obaja sú to krásni ľudia a je radosť sa na nich pozerať v každej scéne tohto triviálneho takmer akčného špionážneho trileru. V takej fajn spoločnosti sa ľahšie pretrpí aj blbý "zvyšok filmu“. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/162318/Tajni-agenti-60.html ()

Aqualung 

všechny recenze uživatele

Myslím, že snaha o slušný akční film s realistickým základem pro scénář vyšla celkem dobře.Alespoň já jsem se nenudil.Jak to už v těchto příbězích bývá, mísí se služební věci se soukromými, obvyklá porce špíny ze strany státu, tedy zaměstnavatele na talíř těm, kteří odvedli slušnou práci.Ale asi jsem těchto filmů viděl už dost. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný pohled na práci tajných agentů - zdá se, že jejím základem nejsou akční honičky na zemi, na vodě i ve vzduchu spojené s neméně akčními přestřelkami. Mají to těžké - žádný z nich zkrátka není James Bond … Netuším, jak je to s podrazy v rámci tajných služeb ve skutečnosti, ale každopádně se jedná o povolání, které kromě dobré fyzičky vyžaduje silné nervy i silný žaludek. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Paríži a St. Mandrier (Francúzsko), Madrid (Španielsko), Ženeva a Lausanne (Švajčiarsko) a Casablanca (Maroko). Väčšina automobilových naháňačiek a kaskadérskych kúskov sa natáčala v Ženeve a Lausanne vo Švajčiarsku. (Arsenal83)
  • V prvých takmer 12 minútach (11m 55s) filmu je vyslovené len jedno hovorené slovo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama