Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Bretta Bumperse, mozku stření školy Martina Van Burena, se brzy změní. Bezhlavě se zamiluje do Samanthy, místní krásky a vzápětí dostává tajemný dárek: tři přání, která se mu mají vyplnit. První splněné přání - Samantina láska - ovšem předznamenává sled podivných událostí, které se začínají kolem něj odvíjet. Nejlepší studenti jeden za druhý umírají. Nad školou visí rouška tajemství. Když začne na škole čmuchat místní policie, Brett se začíná ptát sám sebe, zda mezi jeho schopnostmi a vrahem neexistuje nějaké spojení. Je Brett vrahovu příští obětí, nebo jeho spojencem? Brettův vztah k Samanthě se prohlubuje, roste však i pocit viny. Tuší, že kdyby využil svého posledního přání a nechal ji odejít, stala by se Samantha příští obětí. Co udělá, aby ochránil ženu, kterou miluje? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to nebyla...navíc to, že vraždí přímo Smrt ("Na co si to kurva hraješ?" ;- "Na smrt, Einsteine!") mě celkem chytlo :) A závěr byl překvapující...ale bohužel takový nemastný a neslaný...navíc ten motiv. No, ale je to taková zábava na jeden večer, wtz...ale je zde porušeno jedno zásadní teenager-horror pravidlo -> za celou dobu filmu žádná z aktérek neukáže kozy :) ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nudná, nezáživná a miestami dosť trápna vyvražďovačka. Ale dve veci ma veľmi pobavili. Za prvé - dotyčný predmet, ktorí hlavnému hrdinovi plní priania, je býčí penis. No a zda druhé pointa, resp. odhalenie vraha - dokonale absurdné, ale keď to človek bere s nadhľadom, tak sa výborne (aspoň na záver) pobaví. Preto som milosrdný a davam za **. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Přání jsou určitě nebezpečná, ale některé filmy taky. Nevím, jestli má Meat Loaf zapotřebí brát takové filmy jako je právě tento. Chápu, že všichni musíme něčím zaplatit složenky, ale radši by se měl věnovat zpívání. Jako herec není špatný. Má dokonce i určité charisma, ale jeho filmový výběr nějak pokulhává. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Až v závěru divák pochopí, proč jde o příběh s talismanem plnícím přání a současně o slasher. Vražd ovšem moc není, vše se rozjede až ve druhé polovině, a navíc gore mizivé, byť se nabízelo. Uříznutou hlavu tak vidíte až ve finále a úder bowlingovou koulí si nechali filmaři pro sebe. Dvě třetiny filmu je užvaněná vata točící se kolem studentských problémů a napínavějších scén je poskrovnu. Že záporné postavy nehýří sympatiemi je logické, nehýří jimi ale ani M. Weston v roli Bretta. Nebavil mě ani Meat Loaf a Rubinsteinová měla jen dva štěky. Zlaté osmdesátkové horory, kde byly alespoň krev a sex. Film, co nelze doporučit nikomu snad kromě zvědavců. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si myslel, že jsem si snad pustil místo hororu nějakou debilní americkou komedii o típkovi, který zase nemůže zbalit žádnou ženskou, ale postupem času se mi tenhle film docela zalíbil. Smrtící scény jsou sice na jednu stranu obalené v duchu černého humoru, ale svým způsobem i docela dobře natočené. Navíc zde lze spatřit i několik pokusů o gore, které zas až tak špatně nedopadli. Hm a nakonec i několik pěkných ženských, takže pro mě je to čistý průměr se vším všudy. 5/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama