Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je příběhem třech rozvedených mužů. Donny, Dave a Vic jsou nejlepší přátelé, kteří mají dost společného: všichni mají problémy se svými bývalými ženami tak i s navázáním nových vztahů a navíc o víkendu mají na starost své děti. Donny má problémy se svou teenagerskou dcerou Emmou. Dave chce začít nový život, ale nechce s nikým opět vázat a Vic se neumí zbavit hněvu na svou bývalou manželku. V době rušných 48 hodin s dětmi se všichni tři snaží ztotožnit s novou identitou rozvedených mužů a bolavým procesem manželských rozvodů, který poznačil jejich rodiny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

sona123 

všechny recenze uživatele

Už uplynula i poměrně dlouhá doba, co se tihle pánové rozvedli, nebo byli rozvedeni a každý se s tím pasuje, jak jen to nejlépe umí. Někdo využívá svobody, jiný to není schopný rozdýchat, ten třetí by tu svoji zpátky asi ani nechtěl, ale zato mu chybí děti a nelíbí se mu nový amant exmanželky. Film si na nic nehraje, není to typ komedie, u které se budete válet na zemi, ale tón vyprávění je lehký a svižný a určitě si přinejmenším odpočinete. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když už uděláte tu blbost, že se oženíte, tak aspoň používejte kondomy, protože potom nebudete muset posílat bejvalý manželce prachy, který stejně bude utrácet její novej nabiječ. A taky si nebudete muset brát o víkendech k sobě svoje dětičky, který vás nesnášej. Komedie to moc vtipná neni a navíc jsem fakt alergickej na takový ty "vtipy" typu roztomiloučká dceruška hodí šavli na svýho tatínka. Za zmínku stojí akorát Janeane Garofalo, která tady opět hrála další totálně divnou a asociální postavu. ()

Reklama

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Film o rodičovství a rodinách obecně. Přibližuje, jak se který člen rodiny vyrovnává s rozvody v této vzácné a blízké skupině, jakou rodina bezesporu je. Většinou je snímek vtipný a zábavný, dějová linka v restauraci s Randy Quaidem a Janeane Garofalo rozhodně nejlepší. Jinak průměrná americká rodinná komedie, ale plus příjemné a sympatické obsazení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo osemdesiatkovu klasiku Parenthood, v ktorej sme sledovali trampoty manzelskych parov pri vychove deti. V tomto filme sledujeme trampoty pri vychove deti u rozvedenych parov. Cele to sledujeme z pohladu troch muzov. Paul Reiser svoju exmanzelku stale miluje. Randy Quaid je na exmanzelku nasraty, lebo ho obrala o majetok a Matthew Modine je nenapravitelny kurevnik. Je to hviezdne obsadene a vsetci predvadzaju kvalitne vykony. Najviac ma potesil Randy Quaid v celkom serioznej ulohe. Prva polovica filmu je perfektna a postavy mi sadli natolko, ze som bol zvedavy ako sa to cele skonci. Lenze v druhej sa viac pritlacilo na komedialnu stranku a zacali sa diat trichu prehnane veci. Takisto dokonaly happyend pôsobi dost vykonstruovane. Takze po pociatocnom nadseni ma druha polovica filmu sklamala a vysledkom je len mierny nadpriemer. 6/10. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*MACDO TATO* V McDonalde sa nie len priberajú kilogramy, ale aj preberajú deti. Tieto reštaurácie rýchleho občerstvenia predstavujú neutrálnu pôdu, kde si rozvedení rodičia odovzdávajú na víkend svoje deti. A práve tento "typ" ľudí je stredobodom pozornosti filmu. Každý z hlavnej trojice mužských protagonistov má niekoľko detí a jednu exmanželku; jeden tú svoju nenávidí, druhý toleruje a tretiemu je ukradnutá. Je to najmä film o vzťahoch a špecifických situáciách rozvedených, ktoré treba neustále riešiť. Film obsahuje vysoko pozitívny náboj a jeho nevtieravý humor vám dodá energiu. Je to jednoducho taká príjemná komédia pre dospelých. Verdikt v 1 vete: Film, ktorému chýba obsadenie zvučnejších mien, ale kvalitou presahuje mnohé nevýrazné kino hity podobného razenia. [Percentuálne vyjadrenie rozvodov vo svete.] 24.07.11 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama