Plakáty
Tihle dva trávili dosud většinu svého života za mřížemi. Ale nastal den, kdy se Billy (SKEET ULRICH) dostal náhodou na svobodu a při svém útěku zachránil život malému dítěti z havarovaného auta. Jenže co s malým batoletem když na Billyho má čekat jeho čerstvě propuštěný parťák Buford (GARY OLDMAN) kdesi v poušti a přebalit nebo nakrmit mrňouse je složitější než vyloupit banku? Navíc tahle malá holčička nepatřila těm, kteří při autonehodě zahynuli a oba kumpáni se rozhodli najít její pravé rodiče za každou cenu. (oficiální text distributora)
Gary
Ničím nepřekvapující, nijak moc vtipná komedie, která z vás vyšumí jako 161.díl Dallasu. Ovšem dívat se na to pořád dá (narozdíl od Dallasu)...(19.1.2003)
FilmFan24
Vtipně nevtipné, dramatická komedie nebo komediální drama...prostě jak chcete. Herci se snaží, ale z výsledné podoby jsem byl poněkud rozpačitý.(10.9.2008)
Terva
10 % nuda, nuda a nic než nuda.(1.6.2011)
Deverant
Stálo to za to vidět kvůli Oldmanovi ukřižovanému na kytaře.(13.8.2008)
Pavlík
24. 11. 2010 (324.); že by muž, který strávil hodně času ve vezení, měl správné otcovské cítění?, Billy Raedeen má mé sympatie(26.11.2010)
Betmän
Dvě hvězdičky z toho jsou za Oldmana.(27.7.2008)
smeidler
odpad!Gary Oldman si strká do řiti jelení lůj a doufá že se tomu budete smát. Chudák.(13.1.2009)
Martell47
Tato komedia sa radi do serie filmov "jeden krat a dost"....(29.6.2009)
pl4nt
Ze začátku to bylo docela vtipné (i když už nevím co), ale později to přecházelo skutečně až skoro v drama :d (karavan apod.)(8.8.2008)
aronofsky
Dva muži, jedno batole a 110 minut utrpení. Tak by se dal definovat tento „mistrovský kousek zlatého fondu americké kinematografie”. Trošku mi to připomínalo „Velkého tátu” s Adamem Sandlerem a to už taky samo o sobě nebyla žádná sláva, ale co tady předvádí Ulrich s Oldmanem(!), nad tím musí rozum stát. Gary si strká do řiti celý film jelení lůj a všichni se tváři jaká je to prča. Pokud chtěl režisér vytvořit něco třesknutě vtipného, tak se mu to povedlo, tedy v případě, že jste skalními příznivci Zdeňka Trošky.(27.7.2008)