Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alvinu Deanovi Sandersovi to nedochází. Neví, proč jeho usvědčení z malé loupeže zmizelo z rejstříku jako mávnutím kouzelného proutku. Neví, proč obdržel 11.500 dolarů kapesného. Netuší, že díky elektronickému implantátu slouží jako vnadidlo pro úskočný vládní plán na dopadení jednoho zabijáka. Pomalu v něm ale začíná klíčit podezření... Alvin se potácí mezi smíchem a hrdinstvím v této briskní a technicky dokonalé akční komedii režiséra Antoina Fuqua. Film je pronikavě břitký, děj žhavý a humor stejně bláznivý jako sám Foxx. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

kyblik2 

všechny recenze uživatele

Od prvej chvíle ma dostal film atmosférou. Pri prvej akcii v prvých minútach bola použitá skvelá hudba a pokračovala celým filmom. Skladateľ je mi neznámý a zohnať soundtrack je asi problém. Jedná sa o svižný, dynamcký ľahší krimi thriller, ktorý má samozrejme aj svoje slabé pasáže. Bez nich by film, ale nemal žiadnu pointu. Nakoniec sa to slušne rozbehlo. Jamie-ho Foxx-a som tu poprvýkrát ako tak zaregistroval oveľa viac než inokedy. Herec je to dobrý a napriek (aspoň podľa mňa) nízkemu hodnoteniu dávam **** hviezdy. Tento film si to myslím zaslúži. Hudba * , Herecké obsadenie * , Nápad * , Dynamickosť * edit : Neskutočne dobré hlášky ! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Co to je sakra garnát??.......... Vrchní vyšetřovatel David Morse jako Edgar Clenteen je krutý a bez citu a po chvilce jsem mu přestal fandit. Mým favoritem se tak stal Jamie Foxx jako Alvin Sanders. Malý zlodějíček s velkým srdcem. Vypadá to, že neumí do pěti počítat, ale nakonec to zvládne. CITÁT - Už mám dobrovolníka........ Alvin má spoustu hlášek, humorných připomínek a tak jsem mu prostě fandil, i když je to zlodějíček krevet, tedy pardon, garnátů. CITÁT - Haló, tady agent 007, potřebuju pomoc!!!........ Film je věnován památce Michaela Kavanagha, irského sportovce, který v současné době pracuje jako finanční poradce pro Royal Liver. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu som mal pocit, že sa všetci len učili. Fuqua režírovať, Gilroy písať a Foxx hrať. Pričom ten posledný asi zistil, že sa v podobných úlohách nebude cítiť vo svojej koži. Aby tento nezmyselný námet mohol fungovať, asi by ho musel nakrútiť Tony Scott, keďže sa film snažil ísť v stopách Posledného skauta, aspoň sčasti. Lenže hlášky príliš nefungujú, akcia je priemerná, emócie s únosom ženy a dieťaťa sú nasilu a čo je najhoršie, nemá to žiadnu atmosféru ani vlastnú tvár. Našťastie sa všetci traja hneď v ďalších projektoch zlepšili. 50% ()

dedavena 

všechny recenze uživatele

Němožu zněsť, jak može gdosi nakrutiť taku krutu scenu, gdy škaredy černy doberman chce ubližiť tym šikovnym něbohym černym synkum. Potem něchaju při krutym vyslechu škaredym polišem trpěť Čestera, kery ukradnul co do par kusku zlata. Potym daju něpravem jakisi sledovaci implantat takemu milemu, ale moc škaredemu černochovemu synkovi Elvinovi, kery se potom s kamošem tajakci projižďa v poršaku a ti zli poliši ich sleduju. A do teho tyn cypaty rap...nězněsitělne. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Hmm, tomu říkám pokus o kopii Nepřítele Státu. Jamie Foxx mi ale vůbec nepřipadal jako nějaký odrzlý vězeň a vlastně mi byl celý film hrozně protivný. Sem tam jsem se zasmál, ale většina jím pronášených vtipů mi přišla spíše nucená a hlavně docela nevtipná. Pak mě štvali ti dva gangsteři, kteří měli očividně plnit roli těch přitroublých blbců, co budou k smíchu vším, co udělají. Vlastně bych se mile rád vysmál scénáři. Tenhle film měl na víc i kdyby měl být dále považován jen za kopii Nepřítele státu... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Ontario a New Yorku ve městě Toronto. (Terva)
  • Poslední scény filmu se odehrávají na dostihové dráze na Manhattanu, ale tato oblast nemá dostihovu dráhu. (Terva)

Reklama

Reklama