Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Milly je poslána z roku 2084 do roku 2002, aby zabila mimozemského vetřelce, který rozpoutá válku, která zničí lidstvo. Připlete se do cesty Mijamotovi, který už několik let jde po mafiánovi Mizogučim. Ten obchoduje s orgány malých dětí a má na svědomí smrt Mijamotova kamaráda. Ač nerad, tak jej Milly přinutí ke spolupráci. Když však má dojít k vše ukončujícímu výstřelu, Milly si uvědomí, že válku rozpoutali sami lidé, kteří malého mimozemšťana odmítli vrátit mateřské lodi. Milly s Mijamotem se rozhodnou vrátit jej za každou cenu. Mijamoto má o důvod víc, když zjistí, že mimozemšťana unesl Mizogučin, který cítí, že by z únosu a případné války mohl mít finanční prospěch. (Isherwood)

(více)

Recenze (113)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že tenhle film je jedna velká krádež, ale aspoň si tvůrci uměli vybrat dobrý filmy a dobrý vychytávky který obšlehli. Většinu toho vzali z Matrixu a myslim, že to tý akci jenom prospělo, všechno to zpomalování, vyhýbání kulkám a spousta dalšího spestřilo akci a udělalo z toho něco víc než jenom obyčejnej akčňák. Tohle všechno naneštěstí vynahradí dost slabej scénář, kterej je někdy až trapnej a je velmi lehce předvídatelnej. Další věc co se mi moc nelíbila, jsou efekty, né že by byly nějak hrozný, ale je vidět že to neni nejvyšší kvalita, ale to se dá celkem s klidem skousnout. U tohohle se prostě musí vypnout a sledovat skvělou akci ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Tady je úplně všechno - Terminátor, ET-mimozeměťan, i Matrix. Ale kupodivu to docela funguje, béčková zápletka a nedostatek originality smrdí jen ze začátku, a brzy je zastíní velmi slušně natočená akce a na béčkové poměry hodně dobrá výprava a kamera. Jen s tím "cyberpunkem", který tu je dole v komentářích zmiňován, to nemá absolutně nic společného. Maximálně tak se to občas vizuálem snaží tvářit trošku neo-noirově. 7/10 ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Akční "scífko" s triky lehce k pousmání, šablonovitým příběhem a neskutečně natahovaným koncem, snažícím se za každou cenu šokovat, což se podle mě ke zvolenému žánru nehodí... Herci mírně přehrávají a záporák je vyloženě trapnej, na druhou stranu atmosféra budoucnosti a válka s mimozemšťany nechá vzpomenout na Terminátora a je celkem povedená... Se současností je to horší a vrácení toho "Ítýho" z babyboxu zpátky na mateřskou loď je skoro až parodické... Dalším mínusem filmu je, že se bere až příliš vážně a k obsahu je nepoměrně dlouhý.... ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, jeden 15-letý, ne-li mladší Japonský milovník amerických filmů shlédl Terminátora, Matrixe a další klasiky, napsal jeho věku přiměřený prosťounký scénář a - světe div se - ten byl zfilmován. Neinvenční režií, solidními nákladnými efekty a "herci", o jejichž talentu nepochybují snad jen oni sami... Když se na tohle díváte jako na parodii, tak vás to pobaví, jenomže to by jako parodie muselo být bráno. Bohužel - autoři to myslí zcela vážně. Tolik prostředků do takového prostinkého scénáře bez zrníčka originality - koho to proboha napadlo? Horší věc jsem neviděl roky, protože si vybírám kvalitu, ale i přesto do ní občas proklouzne něco... takového. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z variaci na tema zniceneho sveta, ktery muze zachranit jen malej pocet osob. Sice to vykrada kde co, ale prislo mi, ze reziser chtel spis udelat jakousi poctu vykradanym filmu. Nikoho neprekvapi, ze to vykrada veci typu Matrix, precejen to zpomalovani je ted skoro v kazdym akcnim filmu, ale to, ze to bude vykradat i veci jako E.T. a Pretty woman sem fakt necekal. Ze vseho nejvic se mi libily sceny z budoucnosti, ty proste nemeli chybu, jen je skoda, ze nich tam nebylo vic. Herce sice neznam, ale predvedli celkem slusnej vykon a hlavni zaporak byl fakt cool. Mistama mi to prislo az skoro jako komiksovej film nebo anime. I pres naprostou absenci originality jsem se ale dobre bavil, protoze tam kde selhal scenar to vynahradila akce, skvela hudba a docela slusny triky. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama