Reklama

Reklama

Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti

  • Japonsko Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma (více)

Obsahy(1)

Vlk samotář a mládě. Legendární série podle komiksu Kazua Koikeho, autora předlohy filmu Lady Snowblood. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dejovo priamočiarejšie a menej atmosférické než prvý diel, ale zato akčnejšie a brutálnejšie. Najlepšia scéna však nie je z tých, v ktorých lietajú ruky, nohy, hlavy, uši, nosy, prsty a vôbec všetko, čo sa dá katanou odťať z ľudského tela, ale tá, ako Daigoro nosí ranenému, v horúčke blúzniacemu ockovi vodu. Čarovné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběhy o cti, alespoň tedy ty japonské, jsou prostě skvělé. Já mám pocit, že v tomhle se jim nikdo nevyrovná, protože žádný národ v sobě nemá čest tak zakořeněnou. Tyhle příběhy chcete sledovat, protože jsou dobré, jsou kruté, mají skvělé akční scény a nebojí se. Navíc jsou zde opravdu silné emoce. Tohle se mi líbilo více než první díl. ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

Ve druhém dílu ještě přibývá akce, obrazy evokují komiksový styl asi nejvíce ze všech epizod, dobře zvolená jsou prostředí (loď, poušť...). Akční scény jsou typicky brutálně poetické, stylizace je maximální, zábava rovněž. Ke slovu se zde také dostává Daigorův kočárek, jako pak ve všech následujících epizodách..:) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Druhý film ze serie Lone Wolf and Cub (Vlk samotář a mládě). Ogami Itto bojuje o svůj život se skupinou ženských ninjů a musí zlikvidovat zrádce, který chce prodat klanové tajemství Šógunátu. Od prvního snímku přibylo akce a dozvíme se další tajemství kočárku. Fínální souboj se třemi bratry ("Gods of Death") stojí za to. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Množství krve, dlouhých záběrů, dojetí, napětíPomalejší tempo vyprávění snad někomu může vadit, ale jak vyprávět příběh „dvou“ bojovníků, z nichž jeden místo mluvení bojuje, a druhý řekl sotva pár prvních slov?! Ženské ninji jsou tiché-krásné-smrtící. Trio bratrů je brutální, slova, která těsně před smrtí jednomu z nich přijdou na rty nečekaně poetická: „Můj krk zní jako šepot větru“ Jeden z nejlepších samurajských filmů! ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama