Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (198)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, nápaditá režie a několik opravdu infarktových scén. Tvůrci ale zůstali pouze v půli cesty. Vynikající Charlize Theron se ve variaci na postavu z Ďáblova advokáta skutečně vyžívá. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Od této sci-fi jsem čekal něco víc, než jen psychologicky depresivní atmosféru, kdy nikdo neví, co je skutečné a co ne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $10,672,566Tržby Celosvetovo $19,598,588║ Okrem zopár lakačiek strašná prázdnota, ktorú nezachránia ani herci formátu Charlize Theron a Johnny Deep, dokonca Deep ešte prispieva k nejakej tej nezáživnosti. Už sa nečudujem že to tak prepadlo a na také kde nič tu nič, je aj rozpočet dosť premrštený. /20%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad s ufonama cestujícíma v podobě signálu zabíjí rutinní zpracování. Herecky nejvíc září nervózní černoch z Terminátora 2. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé na entú, ale poctivo, veľmi profesionálne a bez chýb režírované (tak či tak, tajomne neznámy Rand Ravich odvtedy nič nenakrútil). Johnny Depp je tentokrát vzácne odťažitý, zato jeho filmová manželka Charlize Theron svojím solídnym výkonom prekvapila príjemne. Zaujímavé herecké obsadenie podporných rolí (Clea DuVall z FAKULTY, Joe Morton z T2...). 3* sú možno veľa, ale mňa toto klišé na entú bavilo. Sám som zaskočený. DODATOK 21. 5. 2010: Tak síce je to i s odstupom času voľajako dajako čudný film, ale atmosféru má a Ravich odvtedy ako "duchovný otca" stál za výborným dvoj-sezónným seriálom "Life - najbohatší policajt" so skvelým Damianom Lewisom. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající režie, Johny Depp a Joe Morton jsou navíc opravdu dobří-ale ten scénář, který mohu s klidným svědomým označit za ojetý sci-fi blábol to všechno schazuje jen a jen na pouhé tři hvězdičky! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem pravý americký hrdina. To mi řekl prezident Spojených států." A já jsem poměrně nespokojený divák. Já jsem se totiž nudil, přestože jsem určitě měl toužit po informaci, co se to stalo ve vesmíru, bát se o Jillian a chránit ji před mimozemšťanem. Místo toho jsem zíval, nazýval její sestru jménem samice tura domácího a bylo mi úplně jedno, jestli scénárista nakonec zvolí optimistický nebo pesimistický konec. A to asi není úplně v pořádku, protože já mám život na Zemi bez mimozemských migrantů pořád ještě docela rád. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena je ze stejného rodu vysoce kvalitních temných sci fi jako Horizont událostí. Jen je z nepochopitelných důvodů ještě podceňovanější. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Skutočne nadupaná atmosféra. Dobrý Depp a krásna Theron. Celkovo, ale koniec filmu tak nejak vypršal a nechal ma chladným. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slušný mysteriózní snímek alá Krajní meze, které jsem jako náctiletý neskutečně hltal. Je těžké si představit že Depp kdysi hrál i něco jiného než tajtrlíka na moři. 60% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsou za herecké obsazení a celkovou "béčkovost" i lacinost, stejně jako průhlednost příběhu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priemerná béčková scifi s dobrým obsadením. Na mňa príliš depresívne. A nepáčili sa mi ani Depp ani Theron. V tomto filme veľmi nesympatickí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tedy... Tak mám za sebou další film se skvostnou Charlize. A říkám rovnou, tohle je zatím nejlepší kandidát v mém osobním hodnocení o film s nejposran--- závěrem v posledních pěti minutách... Ano, je to jak říkám. Hodinu a tři čtvrtě vás film udržuje ve skvělém napětí, přičemž si logicky říkáte, že to vše se děje jen v hlavě Charlize. Podmínky pro jistou labilitu má ideální. Zažitý stres z nehody manžela, dřívější labilita ze smrti rodičů šmrnclá těhotenstvím, což je kapitola sama pro sebe... Sám o tom vím své a ne nadarmo se tomu odborně říká - jiný stav. Spíš mně zajímalo jak to ustojí chudák Johnny a zda se mu podaří naladit se na vlnu své hormony rozbunzírované manželky což je bezpochyby těžší, než utahovat šrouby na satu na orbitu.... Přesto si celou dobu říkáte - co kdyby se tam u satelitu přeci jen něco stalo? Bohužel, na tuto pro mne zcela nereálnouverzi příběhu nakonec dojde. Poté co u Armacostů začnou po bytě jiskřit Chobotničky z druhého patra (tedy já viděl jen Modrého, ale Zelená asi taky někde běhala s žárovkou) jsem dostal tep jako Spencerův co-pilot na oslavě a začal jsem se bát masivní mozkové mrtvice. Jakoby to nestačilo, Charlize se mně s jiskrou v oku ihned poté pokoušela dorazit.... Přežil jsem, ale ještě se klepu. A to vzteky. Takhle posrat konec, pane Rande Ravichi - to se musí asi umět... Bez toho konce by to sahalo vysoko, takhle je to jen za ty dvě minuty odmlky s řídícím centrem. * * ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Má to velice silnou tajemnou atmosféru a hrajou tam Viciousovu verzi My way. Taky je tam Charlize Theron s nádherným účesem a Johnny Depp. To je asi všechno co si z filmu pamatuju a to jsem ho viděl…no to si taky nepamatuju, ale nebylo to moc dávno! Je to pouze lehce nadprůměrná podívaná. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, dobré zpracování, nicméně postrádala jsem více "schizofrenie"; že Depp není Depp, je na můj vkus až příliš jasné. Co se závěru týče, je taktéž dobrý, ale blbě natočený. Jinými slovy, byl mi tak nějak fuk... ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ono slovo divné se sem opravdu hodí ... těžko se o tom filmu mluví, těžko je uchopitelný, těžko pochopitelný, tajuplný a strašidelný bez diskuze, přesto mu něco chybí ... ale co??? ()

Reklama

Reklama