Cousin
Austrálie, 1998, 4 min
Adam ElliotHrají:
William McInnesPlakáty
Renton
Scénář: Adam Benjamin Elliot(9.5.2009)
Flipper
Bake a cake Smutný príbeh, rozprávajúci o bratrancovi, ktorý to v žitote nemal ľahké. Preto uteká do sveta fantázie (hra na superhrdinu), potápa sa do veľkých hĺbok (things are better down here) a snaží sa žiť normálne aj zo svojími vadami. Koniec je len dôsledkom odcudzenosti spoločnosti k takýmto jedincom. Podľa mňa lepšie ako Elliotov Brother. http://www.youtube.com/watch?v=M6njuCt5-U4(30.10.2008)
Le_Chuck
Ja Elliotov cynizmus proste žerem.(6.7.2006)
swamp
Druhý díl trilogie Adama Benjamina Elliota. Opět hořkosladké povídání, tentokráte o bratranci hlavní postavy - zajímalo by mě, nakolik jsou postavy či některé události autobiografické - jméno Adam se zde totiž vyskytuje několikrát..(5.10.2009)
jojinecko
V porovnaní s Uncle to bolo menaj nápadité, menej vtipné a menej prepracované...(12.2.2006)
Danny F.
odpad!:-D Nudná blbost bez hlavy a paty.(24.10.2010)
pugs
Bohužiaľ veľmi nudné a nezáživné. 6/10(6.9.2009)
NeosinneR
Čo ma hlavne zaujalo na tomto filmíku, bol rozprávač. Veľmi dobre sa jeho monológ počúval a obraz akurát zhmotnil jeho slová, čo ale nijako neovplyvnilo kvalitu.(12.11.2009)
Oogi
Téměř stejný princip vyprávění jako v Uncle, s minimem výrazových a obrazových prostředků dokázal Elliot vytvořit velmi slušný film. *** Ve zkratce: Nákupní vozíky a spol.(24.10.2010)
in_deed
"Bake a cake..." K videni zde: http://www.youtube.com/watch?v=M6njuCt5-U4&NR=1(28.3.2010)
Mr.Flibble
K podívání tady.(3.9.2006)