Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva lékaři, německý Dr. Rohlo (Klaus Piontek) a český Dr. Luděk Melichar (Radovan Lukavský) – mozkový chirurg, se setkávají v berlínské nemocnici, aniž by si uvědomili, jak osudově jsou propojeni událostmi z temné minulosti. Teprve cesta na kongres do Prahy a setkání s Bárou Melicharovou (Jana Brejchová), manželkou jeho českého kolegy, přiměly německého primáře k přehodnocení života. (sator)

(více)

Recenze (1)

sator

všechny recenze uživatele

Dva lékaři, německý Dr. Rohlo (Klaus Piontek) a český Dr. Luděk Melichar (Radovan Lukavský) mozkový chirurg, se setkávají v berlínské nemocnici, aniž by si uvědomili, jak osudově jsou propojeni událostmi z temné minulosti. Teprve cesta na kongres do Prahy a setkání s Bárou Melicharovou (Jana Brejchová) manželkou jeho českého kolegy, přiměly německého primáře k přehodnocení života. V době kdy Jana Brejchová (Bára Melicharová) procházela po potratu nejtěžším obdobím svého života, inicioval pro ni film její tehdejší manžel Ulrich Thein, aby ji tak pomohl zapomenout. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V době, kdy Jana Brejchová (Bára Melicharová) procházela po potratu nejtěžším obdobím svého života, inicioval pro ni film její tehdejší manžel Ulrich Thein, aby ji tak pomohl zapomenout. (sator)
  • Film byl vysílán v Československé televizi s živým dabingem bez záznamu. V roce 1973 vznikl nový dabing, který byl již zaznamenán. (sator)

Reklama

Reklama