Dinosaurek Dink (TV seriál)
Dink, the Little Dinosaur
Animovaný / Rodinný
USA, 1989, 30 min
John DebneyHrají:
Nancy Cartwright, Daws Butler, Frank Welker, Janet WaldoObsah
Prehistorická zvířata nemusí být jen děsuplné obludy. Bezstarostný dinosaurek Dink je plný energie, sebedůvěry a rozhodně mu nechybí smysl pro humor. Se svými dinosauřími kamarády prožívá mnohá bláznivá dobrodružství na primitivním hřišti dinosauřího údolí. Vraťte se do jurské doby a a připravte se na napětí a vzrušení v prahistorickém stylu! (oficiální text distributora)
J*A*S*M
Aaaaaaaaa!!!! Tohle byl můj nejoblíbenější seriál, když sem byl malej! Zrovna teď jsem si na něj po dlouhý době nějak vzpomněl a zaplavila mě vlna nostalgie. Zcela subjektivně dětská pětihvězda, miloval jsem to :-)(22.12.2011)
Divočák
Tak tohle jsme si jako malí pučovali na videokazetách a čučeli na to jako blázni. Pro vaše děti doporučuju.(17.2.2007)
Stegr
90% - Vždycky jsem se těšil na pasáže, kde se objeví nějaký dravec... :)(10.7.2007)
Davies182
Hlavně malej roztomilej pterodaktylek nezapomenutelnej!!! a jinak zábavný, napínavý a rozkošně barevný seriál.(8.12.2009)
Duke90
Detska klasika.... Sledoval jsem to pravidelne, dneska uz mi to bohuzel tolik nerika ale hezky se vzpomina....:)(23.8.2009)
JohnRambo
A zase to detstvo...(6.2.2009)
DominikV
Jako malý jsem to přímo miloval. Hodně dlouho jsem to už neviděl (řekl bych tak 10 let). Teď mi ovšem příjde trochu trapný se na to dívat sám v mém věku. Asi si holt budu muset počkat až mi trochu povyroste brácha abych to s nim mohl skouknout(28.6.2009)
DinoRaptor
Tohle jsem viděl už hodně dávno a moc si to nevybavuju. Dnes je asi populárnější podobný seriál který se jmenuje Země dinosaurů.(5.3.2006)
Gismo.kv
Oblíbený seriál z dětských let...(5.9.2011)
Wild
[100%] Překrásně dobrodružná pohádka s úžasně sympatickými hlavními hrdiny, která v sobě měla naprosto všechno, co jsem jako malý špunt chtěl (přátelství, dobrodružství, pravěká zvířata, strašidelné „záporáky“ s velkými zuby):o)(25.8.2010)
Serjoza
Koukal jsem na to jako malej a jedna z mála věcí, kterou si ještě pamatuju, je fakt, že se mi to moc líbilo :)(20.9.2011)