Dva podnapilý pánové, dvě nazlobené ženušky. Klasická situace, kterou možno vidět i dnes :) Pánové vyklouznou ze spárů svých žen a vydávají se na svůj výlet... Nejprve způsobí rozruch v restauraci a později se na svém útěku vydávají k jezírku. (V-Ray)
Morien
Bože můj, jak se nejslavnějším groteskářem mohl stát někdo, kdo staví vtipné scénky na tom, že přijde opilý domů a škrtí svoji ženu. Ne že by mě nějak pohoršoval útok na svátost manželství či dženderové řeči, jde tady o to, že je to prostě nuda. Fattyho sólové filmy jsou mnohem zábavnější, ale nějak asi začít musel.(19.3.2011)
petaspur
Jednoho dne se Charlie vrací domů trochu více společensky unaven. Manželka ho doma kupodivu nevítá s otevřenou náručí, nýbrž padnou nadávky a i nějaká ta facka. Rovněž Fatty (soused odnaproti) se tohoto dne podíval na dno sklenice tolikrát, že cesta domů po přímce je v podstatě vyloučena. Fattyho manželka má pro svého milovaného chotě také pouze výčitky a pokouší se využívat úderovou techniku do horní části těla. Fatty je však vyšší váhová kategorie než Charlie a doma svádí v podstatě vyrovnaný souboj. Po náhodném spojení obou bojových situací si zoufalé manželky padnou kolem krků. Manželé využívají okamžiku nepozornosti strážců rodinných rozpočtů, zmocňují se dostupných financí (Fattyho technika holí je dokonalá) a odcházejí svlažit si svá vyschlá hrdla.(29.4.2009)
formelin
Dva manželé na flámu uniknou svým přísným ženám, způsobí mnoho zmatku v restauraci, dostanou se nakonec do parku, kde vyplují s lodičkou, na které po chvilce usnou, zatímco jejím děravým dnem vniká voda a člun klesá i s nimi zvolna ke dnu.(28.12.2006)
liborek_
Pro mě jedna z nejlepších Chaplinových grotesek, kterou natočil u Keystonu. Narozdíl od jiných jeho raných kousků není tak vyčpělá, místy nudná a bez vtipu či příběhu. Naopak vtipně využívá klasické stereotypní situace - opilý manžel / naštvaná manželka - zde rovnou v dvojitém podání. Film navíc končí víceznačným závěrem.(24.6.2008)
Stanislaus
Našlo by se zde pár vtipných momentů, ale zápletky ohledně podnapilých lidí mě skoro nikdy nechytaly, a zde to není žádná vyjímka. Chvílemi to šlo stejně ke dnu jako ta loďka na konci.(20.12.2011)
SaNcHeZ_cz
Vydařená groteska která pobaví, ale nijak zvláště nenadchne(14.12.2010)
everlong
Chaplin a Fatty tentokrát v rolích manželů na tahu, podařilo se jim uniknout ze spárů svých drahých poloviček a tak svobody náležitě využívají a pěkně se společensky unaví. Následuje nekonečné množství kopanců, pádů a vtipných situací. Jedna z nejvtipnějších Charlieho grotesek. DÁLE HRAJÍ: Phyllis Allen (Charlie's Wife) Minta Durfee (Fatty's Wife) Al St John (Bellhop/Waiter) Jess Dandy (Diner) Dixie Chene (Diner) Billy Gilbert (Black Doorman) William Hauber (Waiter)(16.9.2009)
Lion438
Jedna z těch lepších grotesek, vtipná a měla spád. Jen ten opilý Churchil nebyl nic moc, za to Charlie jako opilec dokonalý!(3.10.2009)