Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

VOD (1)

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů s Chuckem Norrisem. Víceméně se to nepovedlo. Příběh by nebyl zas tak špatnej, kdyby byl lépe spracován a měl lepší nápady. Akce tu téměř není, spíš pár soubojů, kde mě trochu potěší Norris, kde vyřídí téměř každého. To je asi tak všechno co se mi líbilo. Hudba se mi vůbec nelíbila, tyto rádoby westernovské či městečkové filmy s pár buranama mě moc neberou. Záporáci byli neuvěřitelně trapní. Konec pěkně odfláklej. Norris je zde asi jediným kladem. Proto film hodnotím jen na 21% = * ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Je-li nutná síla, je třeba postupovat odvážně, rozhodně a důkladně!“ I takové skvosty zaznívají z úst postav ve městečku, ve kterém bují korupce a kdekdo rád přijme nějaký ten úplatek. Soudce nevyjímaje. Řidič náklaďáku Chuck Norris to tak ale nenechá a sem tam někoho kopne otočkou do břicha. Kaskadéři asi zrovna nebyli k mání, protože jeho soupeři k zemi padají jak pecky, a on sám vypouští připitomělé repliky. Jeho (brzy vousatá) image skromného klaďase ale americkému publiku imponovala, v béčkových vodách byl jako ryba ve vodě a byl přesně tím zástupcem, který na čas utnul éru velkých bouchaček a ostrých slov, kterou vystřídali hbití mistři bojových umění. Jen tady to bylo zatraceně slabé. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

jasně, nechtěl sem po práci koukat na buňuela nebo godarda, řek sem si, dám si oddechovku s čakem, ale nečekal sem, že to bude taková oddechovka, kde sou všichni kromě čaka totální dementi a film natočil nějakej retard, no nic, čak za nic nemoch, todle natočil nějakej idiot halt. A jak se k tomu přichomejt Jack Nance z Mazací hlavy, to je taky kuriozita. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s mojim obľúbeným Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho najslabšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o hľadaní brata a mestečku, ktoré má svoje vlastné zákony, ale spracovanie už je na tom podstatne horšie. Nie, že by bol nudný, to kvôli krátkej dĺžke filmu ani moc nejde, ale pôsobí naivným dojmom. Jednoducho typické sedemdesiate roky. Akcia je tu tiež taká, aká by sa v tej dobe dala čakať, teda pomerne jednoduchá, bez nejakého nápadu, ale neurazí. Najviac sa mi tu páči Norrisova, dá sa povedať, že exhibícia, kde prebehne celým mestečkom a ručne zneškodní každého, kto na neho zaútočí. Veľmi ma tu sklamal prístup Norrisa, pretože aj napriek tomu, že sa tu jedná o pre neho veľmi závažnú situáciu, teda hľadanie brata, tak to berie skoro celý čas ako zábavu a vidieť ho nahnevaného je veľký problém. A nepáčia sa mi ani záporáci, ktorí sú dosť trápni. Myslím si, že tento film sa dá bez väčších problémov pozrieť, fanúšikov Norrisa by zase až tak moc sklamať nemal, jednoducho taký priemerný film. Hlavnú zásluhu má na tom hlavne doba vzniku filmu, pretože zlatá éra akčných filmov ešte len mala prísť a tak tento film ešte neobsahoval viaceré typické prvky klasických akčných filmov. Keby ho Norris natočil napríklad o desať rokov neskôr, tak by určite dopadol podstatne lepšie. Objektívna kvalita filmu- 48%, film sa páči mne na 54%. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátá léta neodvratně končí - éru velkých bouchaček a ran tvrdou pěstí, které bolí střídá éra bojových umění, kopanců a nesmrtelných akčních hrdinů. Ačkoli filmy o bojovém umění nevyhledávám, zkusil jsem to a musím konstatovat, že je to velice slabé i na Chucka Norrise. Od příběhu jsem nic nečekal, ale ani bitky nestojí za moc. Za závěrečný souboj a prostředí texaského městečka 20%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama