Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melinda Sordino je mladá dívka chodící do deváté třídy. Nyní začal nový školní rok. Je samozřejmé, že nikdo se na školu netěší, ale ona obzvláště. Všichni její přátelé se k ní totiž po té osudné noci otočili zády a dívají se na ni skrze prsty. Dokonce i její nejlepší kamarádky, s nimiž se přátelila už mnoho let. Melinda je otřesená zážitkem a snaží se na to zapomenout a žít dál, jenže nic nejde tak lehce. Vzpomíná na ten osudový den, ve kterém se to všechno stalo, a vzpomínky vyplouvají na povrch. Ve škole se s ní nikdo nebaví, Melinda se zhorší v učení. Nejstrašnější na tom však je to, že její rodiče nic netuší a myslí si, že je vše v naprostém pořádku. Chudák dívka marně hledá někde oporu. (Ssimca)

(více)

Recenze (244)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici filmu som si vravela, že do čoho som to zase raz vliezla, aj keď som v tej druhej pochopila, že to nie je úplná strata času, musím priznať, že viac ako 3* zo mňa nedostane. Téma nebola originálna, ale ja som vedela o čom bude a dúfala som, že na originalite a výnimočnosti jej pridá spracovanie. Nestalo sa a tak sa z celkom perspektívneho snímku vyvinula len veľmi priemerná drámička pre mládež, ktorá bude určite vďačnou cieľovou skupinou. Faktom je, že pár momentov vyvážilo jalovosť a preto hodnotím priemerne. Pokiaľ máte od 15 do 20 rokov- vrelo vám ho doporučujem. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tohoto filmu je tak rozporuplné, že snad jsem první nechtěla ani hodnotit. Kristen Bella Stewart je pro mne hrozně zaškatulkovaná herečka a já ji od tud opravdu nemohu dostat. Proto mi to vrhalo dost špatný stín na celé ty její smutné grimasy. Ten film je docela dost nudný, pointa se tam skrývá a upřímně bych kvůli nějakému tempu půlku scén vyškrtla. I boj na konci mohl být lépe natočený. Nu, zklamaná a to velice. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Dosud pro mě "neznámá" Kristen Steward předvedla, jak těžké je mluvit, když se Vám stane něco nepříjemného. Místo aby někomu svěřila svoje hrozné tajmenství, mlčí a sama se s tím pere. Stává se obětí šikany a plave proti proudu. Najednu stranu s ní soucítíte a přejete ji hodně síly a na druhou stranu křičíte: "Tak už mluv, tak už to někomu řekni!" A její umělecký proslov si Vás kousíčkem získá :) P.S. Jak Vy umíte nakreslit strom?? :) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Filmy o šikaně jsou v kurzu, je jen zvláštní, že u bedny s obětí sympatizujou všichni, ve filmu nikdo a tak je to vždycky. Tady holku vlastně nikdo vyloženě netýrá, jen ona žije se svym démonem z prožitého a vlivem toho se vyčleňuje sama. Teskní za expartou, když ale jasně vidíme, že její členky jsou naprostý kravky, což je přitom, že ona je v současnym stavu jedině možně srozumitelná a svým smutkem až půvabná, s podivem. Mluv neni brak, ale z mého pohledu stojí za povšimnutí především a možná jen dík Kristen Stewart. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Wow. Tohle je takové to jemné wow, které nikdo nekřičí, jen možná přeletí ztichlý pokoj. Kristen byla skvělá, skoro jako by to sama zažila, jako by prostě jen někdo zachytil na pásku, co se děje. Jako by to nikdo nehrál, jako by prostě všichni žili ty své bezútěsné životy. Takhle mě takové komorní drama ještě nezaujalo, nezískalo si. Krásný film. Ještě jednou, wow. Ačkoliv to tak nemusí vypadat, tenhle film přináší naději a to je umění. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Scéna znásilnění se měla odehrát v lese. To bylo ještě předtím, než Kristen Stewart zjistila, že je alergická na trávu. Když jde domů z párty, má na zádech listí, protože tato scéna se natáčela ještě předtím, než se zjistilo, že je alergická. (HellFire)
  • Sordino, Melindino příjmení, v překladu znamená "potichu". (Kreeki)
  • Natáčení ve škole muselo být nakrátko zastaveno kvůli vydatnému dešti, který ji zatopil. (HellFire)

Reklama

Reklama