Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melinda Sordino je mladá dívka chodící do deváté třídy. Nyní začal nový školní rok. Je samozřejmé, že nikdo se na školu netěší, ale ona obzvláště. Všichni její přátelé se k ní totiž po té osudné noci otočili zády a dívají se na ni skrze prsty. Dokonce i její nejlepší kamarádky, s nimiž se přátelila už mnoho let. Melinda je otřesená zážitkem a snaží se na to zapomenout a žít dál, jenže nic nejde tak lehce. Vzpomíná na ten osudový den, ve kterém se to všechno stalo, a vzpomínky vyplouvají na povrch. Ve škole se s ní nikdo nebaví, Melinda se zhorší v učení. Nejstrašnější na tom však je to, že její rodiče nic netuší a myslí si, že je vše v naprostém pořádku. Chudák dívka marně hledá někde oporu. (Ssimca)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Sordino, Melindino příjmení, v překladu znamená "potichu". (Kreeki)
  • Autorka předlohy Laurie Halse Anderson si ve filmu zahraje kuchařku, která na začátku filmu podává bramborovou kaši. (HellFire)
  • Natáčení ve škole muselo být nakrátko zastaveno kvůli vydatnému dešti, který ji zatopil. (HellFire)
  • Scéna znásilnění se měla odehrát v lese. To bylo ještě předtím, než Kristen Stewart zjistila, že je alergická na trávu. Když jde domů z párty, má na zádech listí, protože tato scéna se natáčela ještě předtím, než se zjistilo, že je alergická. (HellFire)

Reklama

Reklama