Reklama

Reklama

Noční show Davida Lettermana

(pořad)
  • USA Late Show with David Letterman
všechny plakáty
Ukázka z filmu 49
Talk-show / Komedie
USA, 1993, 4242x60 min

Režie:

Jerry Foley

Účinkují:

David Letterman (moderátor), Hallee Hirsh, Julianna Margulies, Evangeline Lilly, Jessica Biel, Jimmi Simpson, Jorge Garcia, Jamie Oliver (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V poradí 11. sezóna veleúspešnej talkshow amerického televízneho veterána Davida Lettermana sa nesie presne v duchu zavedených pravidiel. Spojenie inteligentného humoru a serióznych rozhovorov zaistilo Lettermanovi stále miesto na najsledovanejšej stanici East Coastu CBS a to hneď v prime time. Dave spolu s hudobníkom Paulom Shafferom ztrpčuje svojimi štiplavými otázkami život nielen hercom ale aj spevákom, športovcom alebo vedcom. LATE SHOW je v Amerike jedna z najsledovanejších relácií už cez dvadsať rokov a stále si udržiava svoj status výbornej zábavy na každý večer. (JohnFarst)

(více)

Videa (143)

Ukázka z filmu 49

Recenze (64)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jediná talk-show, jejíž sledování mě skutečně baví. Letterman má pro mě absolutně sedící smysl pro humor, jeho hosté jsou úžasní v tom, jak se dokážou pod jeho otázkami rozpovídat, a přitom ukazovat opravdu lidskou stránku celebrit, přitom však zůstává Letterman pořád jen produktem konzumní společnosti, a tak přináší otázky na témata, která přeci jen americkou veřejnost nějak zajímají, nebo nějak zasahují. A v tomhle ohledu je zkrátka Letterman výborný. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Někteří hosté se nepředvedou zrovna jako největší hvězdy filmového plátna, ale jiní jsou opravdu neskuteční. Pro někoho možná pokleslé, povrchní a levné, někteří budou tuto show milovat od první sekundy do poslední (od první do posledního zasmání diváků podle svítícího napíšu "smích" :-))). Čeští diváci by se mohli podívat, odkud čerpá Jan Kraus inspiraci a na koho stále opravdu nemá, i když je to už těsné a kdyby k Honzovi chodili hvězdy jako Bruce Willis nebo Bill Murray asi by se diváci divili (i ti američtí, protože Honza Kraus je trochu drsnější a přímočařejší než David Letterman). Ochutnejte a uvidíte, zda vám koláč, ikonicky vystihující americké televizní pořady zachutná. // Jennifer Connelly-nádherná,sympatická a vtipná. Nicole Kidman-sympatická. Meryl Streep-nemocná, přesto s přehledem královna večera. ()

Reklama

Volos 

všechny recenze uživatele

Tento formát, tedy "talk show" , se v současnosti těší velké popularitě po celém světě a pro většinu pořadů tohoto formátu je show Davida Lettermana jakousi šablonou. Pořad totiž běží už dvacet let a podle mého názoru je pouze několik projektů, které můžou této show konkurovat. Klíčem úspěchu je samozřejmě charismatický David Letterman, hlavní ikona show, který má schopnost se svými hosty konverzovat velmi nenuceně a zároveň vtipně. Jeho humor pramení z ironie, kterou často zaměřuje sám na sebe, což jeho publikum zbožňuje. Není co vytknout. ()

ZigurRóz 

všechny recenze uživatele

Miluju show Davida Lettermana - behem vice nez 30 ti lete kariery se zde vystridalo nespocet hostu z herecke branze a nejen z te. Nejvic me pobavili dily s Billem Murrayem, Willem Ferrellem (!!!) nebo Jimem Carreym. Mezi specialni obskurni dily patri ten s Paris Hilton (kde ji Letterman dava tezkej ster:P) nebo s Justinem Biebrem ci Lady Gagou. Vyborni jsou i Robin Williams (ma vypravecsky talent), Dustin Hoffman, Al Pacino, George Clooney a prekvapive i Sly:) Na druhou stranu me velmi zklamal Johnny Depp s jeho pozou a Robert De Niro (u ktereho to byla spis nervozita pred kamerou.. vazne!). Celkove se jedna o velice zabavnou show - pro ty, kteri vladnou slusnou anglictinou (zejmena k podchyceni drobnych vtipnych nuanci - znalost historie filmu a americkeho showbizu podminkou) vrele doporucuji. Tohle se neda s Krausem vubec srovnavat. Posudte sami: http://www.youtube.com/watch?v=-nCcl7ge3kU&feature=relmfu ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Tato americká talk show je dle mého názoru srovnatelná s dalšími podobnými, jako je The Ellen DeGeneres Show nebo třeba The Late Late Show with Craig Ferguson. Při hodnocení rozhodně záleží na osobních sympatiích k moderátorům, ale především na hostech. Je příjemné a zábavné poslechnout si své oblíbence z filmů a seriálů, když zrovna nehrají svou scénářem určenou roli. ()

Galerie (48)

Související novinky

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama