Reklama

Reklama

Noční show Davida Lettermana

(pořad)
  • USA Late Show with David Letterman
všechny plakáty
Ukázka z filmu 79
Talk-show / Komedie
USA, 1993, 4242x60 min

Režie:

Jerry Foley

Účinkují:

David Letterman (moderátor), Hallee Hirsh, Julianna Margulies, Evangeline Lilly, Jessica Biel, Jimmi Simpson, Jorge Garcia, Jamie Oliver (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V poradí 11. sezóna veleúspešnej talkshow amerického televízneho veterána Davida Lettermana sa nesie presne v duchu zavedených pravidiel. Spojenie inteligentného humoru a serióznych rozhovorov zaistilo Lettermanovi stále miesto na najsledovanejšej stanici East Coastu CBS a to hneď v prime time. Dave spolu s hudobníkom Paulom Shafferom ztrpčuje svojimi štiplavými otázkami život nielen hercom ale aj spevákom, športovcom alebo vedcom. LATE SHOW je v Amerike jedna z najsledovanejších relácií už cez dvadsať rokov a stále si udržiava svoj status výbornej zábavy na každý večer. (JohnFarst)

(více)

Videa (143)

Ukázka z filmu 79

Recenze (64)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jediná talk-show, jejíž sledování mě skutečně baví. Letterman má pro mě absolutně sedící smysl pro humor, jeho hosté jsou úžasní v tom, jak se dokážou pod jeho otázkami rozpovídat, a přitom ukazovat opravdu lidskou stránku celebrit, přitom však zůstává Letterman pořád jen produktem konzumní společnosti, a tak přináší otázky na témata, která přeci jen americkou veřejnost nějak zajímají, nebo nějak zasahují. A v tomhle ohledu je zkrátka Letterman výborný. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zaujal: Bruce Willis (stylový oranžový sáčko, smysl pro humor, těžkej gangsta), Jessica Biel (baví mě ji poslouchat, baví mě na ni koukat, i když to vůbec není můj typ), Emma Watson (šprtka, práskla na sebe A-známky, ale milá a oduševnělá), Colin Farrell (klasicky nad věcí, on prostě nerozlišuje, jestli hraje ve filmu, nebo ne), Evangeline Lilly (roztomilost sama, zvlášť když je nalíčená, znal jsem ji pouze z Lostu, kde zpravidla není), Paris Hilton (příjemná a vtipná). A samozřejmě Dejvid Letterman. ()

Reklama

morwen 

všechny recenze uživatele

Na AXN jsem to občas sledoval, když jsem měl čas a pokaždé jsem se skvěle bavil kam se na Lettermana hrabou ti naši.Občas příjde možná trapná chvíle jak z Lettermanovi strany tak ze strany hosta ale to vše přebíjí výtečně zorganizovaná show ve, které se občas dovíme něco nového o hercích a jejich chystaných filmech. ()

Thorian 

všechny recenze uživatele

Lettermanův humor mi prostě přirostl k srdci, hvězdičku z absolutního hodnocení strhávám kvůli jeho pokusům o grotesku (hraní si s iPadem, pití voňavky), které balancují na hranici trapnosti. Jeho scénka s iPadem to ukazuje nádherně: krásný vtip (Apple has all these iPod, iPad, I peed yesterday... ), který potom zabije tím, že s oním applovským udělátkem dělá vše možné i nemožné, až ho nakonec olízne. To už mi připadá vcelku zbytečné. Co se konverzace s hosty týče, tam Letterman exceluje a dokáže pobavit mnohem méně agresivnější cestou než Jan Kraus. A když už jsem Krause zmínil, tak jeden malý poznatek. On sám ve spolupráci s médii ze sebe ve své show udělal s nadsázkou řečeno tyrana, ze kterého je zakázáno si střílet nebo se ho na něco ptát, a když už si něco takového host dovolí, tak je (skoro vždy) odpálkován. Letterman je daleko přístupnější (tím pádem je daleko častěji terčem) a dokáže odpovědět vtipnou, ale neurážlivou poznámkou, případně se povedené hostově poznámce zasměje spolu s publikem (Sandra Bullock, když s DL probírali její polibek s Meryl Streep: "I suppose you've never kissed a woman before, Dave, right? Letterman po pár větách dodává: "Not much I can say here, really..."). ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Tato americká talk show je dle mého názoru srovnatelná s dalšími podobnými, jako je The Ellen DeGeneres Show nebo třeba The Late Late Show with Craig Ferguson. Při hodnocení rozhodně záleží na osobních sympatiích k moderátorům, ale především na hostech. Je příjemné a zábavné poslechnout si své oblíbence z filmů a seriálů, když zrovna nehrají svou scénářem určenou roli. ()

Galerie (48)

Související novinky

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama