Reklama

Reklama

Recenze (3)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Vaše milé mordstvo, objevovat tyhle britské filmy z meziválečné éry mi zatím působí ještě větší radost, než jsem očekával. Od komedie pro pamětníky určitě neočekávám sofistikovanou zápletku, důležité pro mě je, aby mě dokázala s přítomnými herci po většinu času bavit, resp. aby tu zápletku uměli tvůrci pořádně rozvinout do řady zábavných situací a zapeklitých vyústění, aby zároveň ta vyústění nebyla vzájemně moc překombinovaná a aby zpracování mohlo působit i po těch letech svižně a vtipně. Tady se dle mého názoru všechno tohle povedlo, novinář-detektiv ve společnosti svého kumpána a sekretářky na stopě gangu padělatelů má vtip a šarm, navrch Z deště pod okap přináší i velmi pěkné groteskní gagy již v rámci zvukové éry, stejně tak roztomilá hudební čísla komika a zpěváka v hlavní roli Georgea Formbyho. Snad jen v případě jedné scény jakéhosi bitevního zápasu to chvílemi na můj vkus spadlo do zbytečně primitivní frašky, ale u zbytku filmu jsem naštěstí toho pocitu nenabyl a skvěle jsem se bavil. [80%] ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dejovo nadupaný príbeh podľa všeobecne zaužívanej šablóny filmov s britským komikom Georgem Formbym. Tentokrát je jeho ušliapnutý hrdina zamestnancom tlačiarne, ktorý amatérsky vyšetruje falzifikátorov. Situačný humor bombarduje diváka, treba sa pripraviť i na poctu groteskám, všetko ide zľahka, len sa netreba nad ničím zamýšľať. Ôsme hodnotenie, tretia recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Místy docela zábavná, i když ve výsledku celkem průměrná komedie o zaměstnanci novinové tiskárny, který se snaží dopadnout gang padělatelů. Jsou tam asi dvě písničky, které hlavní hrdina zpívá příšerně mečivým hlasem, ale jinak se o muzikál nejedná. ()

Reklama

Reklama