Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V newyorkském přístavu někdo zabije turisty a k případu jsou přiděleni detektivové Nick a Walter. Starosta pošle svou asistentku Rachel, aby dohlížela na vyšetřování. Pak něco napadne vlečnou loď a Nick s Walterem začnou tušit, že vrahem není člověk. Když konečně objeví vraždící chobotnici, při souboji s ní Walter zahyne a Nick musí požádat o pomoc Rachel. Policie ale zatkne údajného pachatele a jenom Nick ví, že skutečný vrah je pořád na svobodě. S pomocí speciálního potápěčského týmu se mu podaří najít úkryt osmichapadlového zabijáka a nebezpečný lov na netvora začíná. Tomu se ale daří unikat a navíc pronikne do tunelu, ve kterém je autobus s Rachel a dětmi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Ale Nicku, ty jediný si budeš počínat vždycky správně." Druhé pokračování filmu s přerostlou chobotnicí je přesným příkladem nepovedeného béčkového filmu. Divák v něm nalezne snad všechny možné kýčovité klišé katastrofických filmů. Od počáteční nedůvěry hlavního hrdiny v sebe sama až po záchranu topících se dětí i psů. A to vše bez jediné známky vtipu či nadhledu. Všechny postavy totiž hrají velmi dramaticky, jakoby se jednalo o bůhvíco. Ale ve výsledku je to nuda k uzoufání. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Devátej nejhorší film databáze? Leda hovno...Octopus 2 sice nebyl kasovní trhák a ani Oskara nezískal ale, vedle toho množství sraček co ve 300 nejhorších jsou, je to docela zábavný žetko. Smutný je, že kdybych si měla vybrat jestli znova uvidím tohle nebo všema opěvovanýho Foresta Gumpa, tak si dám chobotnicový repete. Což znamená, že buď mi z těch všech odpadních filmů už úplně jeblo a nebo má východní mentál-ita spolu s mojim šikmým okem, díky kterýmu vidím každou pecku širokoúhle, je holt jinýho názoru než drtivá většina zdejších (To samé Hercules 3D, nejhorší film?? Viděli jste třeba Modelky na zabití? Já jo. ) . Velmi ráda bych chobotničku zadupala do země, smázla jí jak hovno z podrážky, setřela jak nudli, zhanila víc než dvanáctiletou kurvu po čtvrtým potratu ale, buddhožel pro Vás, mě tento film nesral. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká konina. Dějově stále dokolečka totéž a totéž. Obehrané klišé, triky ve tmě a nic moc, takže i opticky vepsí. Film jsem drobet přejížděl, neb jsem již dopředu věděl, co bude následovat. Celkově hodnotím jako hluboce podprůměrný snímek, nezasluhující pozornosti, u kterého jsem se jen nudil. Nova0404098774/8859 ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu jsem už dlouho neviděl. Scenárista musel být po frontální lobotomii, protože jinak si ty extra debilní dialogy vysvětlit nedokážu. A pak ta dvacetimetrová potvora, co se vejde do vraku lodi a do čističky a jejíž chapadla trčí odevšud... Efekty jako obvykle špatné, herectví mizerné, scénář snad ani neexistuje. (458.) ()

freddy_k 

všechny recenze uživatele

Původně tři hvězdičky, ale kvůli neobjektivnímu hodnocení ostatních uživatelů přidávám jednu navrch. K shlédnutí OCTOPUS II. mě přinutil předchozí díl, který byl opravdu špatný. Řekl jsem si, že dvojka nemůže být taková kravina a taky, že ne. Dokonce bych si troufl říct, že co se týče horrorů s přerostlými hlavonožci, patří tenhle rozhodně mezi ty nejlepší. Jak po dějové, tak i herecké stránce nemám filmu co vytknout. Pár chybiček se sice najde, ale není to nic, z čeho by si měli fanoušci tohoto žánru dělat těžkou hlavu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama