Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (4)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Trey Parker a Matt Stone se pustili do hrané tvorby a stojí to za to! Dovolit si vzít dvojníky George Bushe, jeho ženy a blízkých spolupracovníků, a nechat je zesměšňovat se v sitcomu odehrávajícím se v Bílém domě víc než je zdrávo, je opravdu husarský kousek. Je pravda, že některé narážky jsou pro českého diváky trochu oříšek, pokud tedy nesleduje podrobně politickou situaci v Americe, ale i tak se královsky pobavíte. Jen mě trochu mrzel až neskutečně vlezlý smích diváků (a dokonce i jiné projevy jako pokřikování na hlavní protagonosty). A mimochodem seriál byl zrušen kvůli obrovským nákladům na jeden díl (asi 700 tis dolarů). "One of these days, Laura, I'm gonna punch you in the face!" ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Už řadu let si říkám, že herec Timothy Bottoms vypadá jako by Bushovi z oka vypadl a je jen otázkou času kdy toho někdo využije. Ale, že to bude v téhle šílené taškařici by mě ani ve snu nenapadlo :o) ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Neskutečný parodies sitcom o George Bushovi a jeho rodině a nejbližších spolupracovnících z Bílého domu od tvůrců stejně originálního seriálu South Park (Trey Parker a Matt Stone). Tento seriál měl být původně mnohem delší, ale po první sezóně (8 dílů) byl zrušen:-) Proč asi?:-) ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

"He's the president in resident, he's kind of in charge. He's got the whole country saying... That's my Bush! Life is hard, that's the price of fame; When you're President everyone knows your name. Hey, what's happ'nin'? It's my Bush! I can't believe he's actually in the Whitehouse. That's our MAN! That's my Bush!" ()

Reklama

Reklama