Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael McCord (Martin Sheen) je fandou klasických aut, jehož bratr umírá rukou šerifa (Vic Morrow). Je to šerifův zvyk trestat rychlé řidiče tím, že je ve strmých horských zatáčkách donutí opustit nedobrovolně silnici. Na podobnou honičku vyláká šerifa i Michael a na vraždícího ochránce zákona čeká nejedno překvapení. (noelcoward73)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ono to není úplně špatné, má to svou pomalou atmosféru, zobrazuje to typické americké maloměsto (v českých zemích bychom řekli vesnici daleko od města) a problémy místních obyvatel, a pak je tu samozřejmě zlý šerif, jeden úsek mnoha dopravních nehod a jeden tajemný mstitel jak z westernu. Ještě že to má stopáž jen 74 minut, protože s takovými figurkami není brzy oč moc hrát, a tak jsou zde některé scény zbytečné. Jinak - Martin Sheen se sice tváří dost drsně, ale stejně je to prďola, který podle mě měří nějakých 165 cm i s podrážkou bot. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Martin Sheen ukazuje, jak se skvěle hodil pro role rebelů, ale s tím, že jeho postava není jen plochá, není to očekávaná karikatura, ale je to hrdina, kterého je skutečně možné si zamilovat, a to v příběhu, který sám o sobě není tradiční a je zajímavý samotnou zápletkou. Ani jsem nečekal, že z toho půjde udělat film, který vás bude bavit do konce. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s polofrajerským Martinom Sheenom a mladučkým Nickom Noltem, ktorá rieši tému pomsty. Síce sa väčšinu času vlečie a každú chvíľu sledujeme, ako jedno auto sleduje to druhé, aj záver je ľahko predikovateľný, ale v podstate neurazí. Taká priemerná televízna jednohubka, miestami neslaná, ktorá na druhý deň vyfučí z hlavy. ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Docela srandovní filmek o městečku, kde šerif, jemuž kdosi kdysi zabil při havárii ženu a syna, se mstí na všech řidičích, co jezdí rychle a donutí je k rychlej jízdě v nebezpečnej zatáčce, kde se vždy rozbijou a zabijou. To je, co?! Ale vážně. Pak nastoupí Martin Sheen, jež zase chce vypátrat a pomstít smrt jedný z obětí šerifa, svýho bratra. Takže zkoumá, hledá a nachází a samozřejmě se ve filmu jezdí a bourá. Nicméně, Martin Sheen je jako vždy zajímavej, taky ve filmu hraje Michelle Philips z Mamas and Papas, mladej Nick Nolte, a vůbec film má takovou tu roztomilou atmosféru začátku 70. let a na to, že je to televizní produkce, tak se nemusí za nic stydět. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Presne jak uvadeji kolegove v okolnich komentarich. Na to, ze se jedna o TV film, jde o pomerne zabavny kousek. M.Sheen je takovej "deanovskej" hrdina, zaporak je zaporak, a holka v baru (Michelle Phillips) je sympaticka a mila. Do toho par peknej aut ze stary skoly...ja jsem spokojenej. Kratke, jednoduche, zabavne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama