Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zchudlá část kalifornského Monterey, známá jako Cannery Row podle řady dnes již prázdných konzerváren, je kulisou netradiční romantické komedie o dvojici nesourodých milenců. Doc (Nick Nolte) je osamělý mořský biolog (a bývalá baseballová hvězda), který dodává vzorky do vědeckých laboratoří a učeben. Suzy (Debra Winger) je neotesaná tulačka, která kvůli svému neomalenému chování nemůže uspět ani jako prostitutka. Když se ti dva dají dohromady, je z toho ohňostroj, i když ne zrovna ten romantický. Ale nebojte se, vše je v rukou místních andělů strážných, Macka (M. Emmet Walsh) a jeho chlapců, bandy opilých povalečů, kteří mají srdce na správném místě, i když mozek už bohužel nikoliv. (PítrsM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

gibbon 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná, i když hodně volná adaptace Steinbeckových knih "Na plechárně" a "Sladký čtvrtek" s Debrou Wingerovou v podvazcích. =^_^= ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na plechárně jsem četl před mnoha lety. Vzpomínám si ale, že pocit, který jsem z knihy měl, je stejný jako z filmu. Malý velký film. Lidé z jedné ulice, žijí spolu, mají se rádi. Co víc si v životě přát. Zapomenutý skvělý film. 85% ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Je to přesně ten druh filmu na nedělní odpoledne, ideálně i s dabingem, poklidný a pozvolně plynoucí, o životě, s povznášející hudbou. Taky je tak trochu zaplněný bláznivými lidmi, jež jsou velmi milí a přátelští i přes své výstřednosti, a my se díky tomu můžeme cítit normální i navzdory naší odlišnosti. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Věřím, že tuhle šílenost si pustí pouze fanoušci Steinbecka, blázni, kteří nevědí do čeho jdou nebo náhodní kolemjdoucí. Já přečetl knihu a ještě v den, kdy jsem ji dočetl jsem si pustil, tuhle bláznivinu. Příjemně mě překvapilo kolik citací a přesností z knihy zde lze najít, dávaly hlavu a patu a byly vtipné či moudré tak, jak byly původně myšleny. Zamrzela mě absence některých postav a událostí, ale v podstatě se jedná o namíchaný guláš dvou knih (dvou večírků, dvou bordelmam, atd.), které sice spojuje příběh, ale je mezi nimi nějaké časové období a žánrově jsou taky někde jinde. Pokud nebudete puntičkáři a omluvíte tvůrcům pár přešlapů či snad částečnou snahu o originalitu, čeká Vás dílko plné humoru, krásných hlášek, amerického chudého špinavého zapadákova a příjemných postav. Dejte tomu šanci ;-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama