Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 19 (2002) (série)


S vyloučením veřejnosti (S19E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

V jednom z městských parků je za bílého dne z bezprostřední blízkosti zastřelen mladý muž. Podle nalezeného průkazu se jedná o osmnáctiletého Daniela Granta, který žil společně se sestrou Fionou v azylovém domě s poněkud nadneseným názvem Ráj. V zařízení, vlastněném Brendou Johnstoneovou, se detektivové od správce George Hendersona dozvědí, že se Daniel v osudný den ráno pohádal s jedním z dalších nájemníků, jistým Peterem Bellem. Po něm se ale mezitím slehla zem. S postupujícím vyšetřováním se však ukazuje, že v případu jde o něco víc, než jen o banální hádku. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

July 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř one-man show - Robyho zoufalství ze situace, která se mu vymkla z rukou a neovladatelně se řítí k neznámému konci, je skoro hmatatelné. Flashbacky se stylisticky podařily - vypadají i lépe než v seriálech typu CSI, Odložené případy ad. Nejsou to čisté 4*, ale mezi kriminálními TV filmy je tohle rozhodně nadprůměr. Ostrované detektivky zkrátka umějí... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase jednou zajímavý díl v této nové řadě. Je to v podstatě sólovka pro inspektora Robyho a o tom, jak se zamiloval do jedné blonďaté buchty a taky se to tu zamotá jeho bývalý a první šéf u policie. 2019: Přihodil jsem frčku, protože je to z celé řady asi nejlepší díl. Roby Ross se sice na začátku zamotá do vraždy, aby potom rozluštil tento a jeden starý případ, kdy začínal. A mě se to líbilo. 71% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantasticky zahraná Robbieho one-man show. Opravdu výtečný díl, který je nejen úchvatně zahraný, ale také naprosto perfektně natočený. Po delší době fakt parádní záležitost. 80 %. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama