Reklama

Reklama

Vražedný ninja

  • Česko Vraždící ninja (více)

Obsahy(1)

Šílený neonacistický chemik chce otrávit všechny zásoby vody na celé planetě. Když si potřebuje před akcí zabezpečit pokoj, unese manželku bývalého agenta CIA. Při únosu mu pomáhají ninjové zabijáci. Agent sám však ovládá ásijské bojové umění a spolu se svým kolegou se vydá zachránit manželku i zbytek světa. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by ninjovská vlna snad někdy vyplodila nějaké kvalitní snímky, ale některé z nich měli alespoň takové to béčkářské kouzlo. Vražedný ninja je ovšem naprosto neuvěřitelná scénaristická demence se špatně natočenými akčními scénami a kouzlo nemá pražádné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková sračka to nebyla. Naivní to ano, český dabing tomu taky nasadil korunu, ale prvotní masakr vědců (dobrovolníků) ušel a dvojice hlavních hrdinů nebyla rovněž úplně tragická. Některé souboje měli slušnou bojovou choreografii (jasně že ne všechny), výbuchů a mrtvých tu taky bylo požehnaně, ninjové na kolečkových bruslích + jejich eliminace k pousmání - no já se u toho místy i docela nasmál. No a v neposlední řadě Karyn Hill taky nebyla vzhledově úplně k zahození. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes mám odpadové období. Tohle se opravdu nedalo moc sledovat. Herecky, hudebně, scénáristicky i kamerově totálně přiblblé. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Je to hodně slabý, ale dá se na to podívat. Až na pár scén, za který by člověk liskal. Třeba ninjové na kolečkovejch bruslích se samopalama, ale závěrečná scéna na té věži byla celkem koukatelná. ()

Besyn odpad!

všechny recenze uživatele

Demence některých filmových tvůrcu skutečně nezná mezí.I hodnocení odpad! je na tento skvost málo. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju na upoutávku, v níž každých pár vteřin by přes celou obrazovku název filmu a zazněl hlas Vražedný ninja :-D ()

Reklama

Reklama