Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeho sestra zmizela a zasloužilý detektiv z oddělení vražd na penzi Eddie Burns (Ving Rhames) se vrhá zase zpátky do práce a přímo po horké stopě sadistického monstra (Gary Oldman). Proniká stále hlouběji a hlouběji do nebezpečného světa pornografie a drog a odhalí, že má s kořistí, kterou sleduje, něco společného. A když se odpadlý strážce zákona setká se zosobněným zlem v rozhodujícím souboji, pouze jeden bude potrestán, jeden osvobozen, ale oba muži se změní ... navždycky! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

FandaF 

všechny recenze uživatele

Slabé. Za nejslabší (z hlediska scénáře) však považuji amputaci ruky jedinou ranou z pistole a pak bez zaškrcení pokračování v dlouhé akci. Ehm, no průtok krve je v tom místě asi takový, že by do 3 minut byl v bezvědomí a do dalších 5 tuhý..., zatímco mu z toho skoro ani nic neukáplo..., ale je to jen film, že - ten snese všechno, že ;-) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Eddie Burns (Ving Rhames) je polda, který se s nikým moc nepáře. Možná proto je předčasně odeslán na odpočinek, kde je jeho jedinou prací opatrování své pochroumané packy z posledního případu. Až jednou je nalezena jeho sestra, zfetovaná a brutálně znásilněná, a Eddie se vydává (i přes nesouhlas policejního oddělení) na pátrání po tom, kdo to všechno způsobil. Ale jak do případu více proniká, zjišťuje, že možná všechno ukazuje na pomstu, kvůli jeho poslednímu případu u policie ... Ač se oba hlavní představitelé (Ving Rhames i Gary Oldman) snažili seč mohli, filmu to moc nepomáhalo.Je to prostě jen obyčejná detektivka, u které sice možná neusnete, ale taky po skončení filmu nebudete moc vědět, o co tu vlastně šlo Závěrečná "vysvětlovací" scéna byla docela zajímavá, ale to je tak všechno... ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Mohl z toho být slušný film - ovšem nebýt neschopného režiséra (nulové vedení postav), debilního scénáře (hromada klišé, logických děr a kravin), příšerného střihu a totálně zpackaného závěru. Také obsazení titulní role nebylo příliš šťastné - Wing Rhames je sice výborným hercem "vedlejších" rolí, ale na hlavní roli prostě (zatím ještě) nemá! Všechno tak zůstalo na Gary Oldmanovi, který tomu všemu dodává aspoň trochu šťávy. I příběh jako takový nebyl vůbec marný, potenciál rozhodně měl, ale na víc jak dvě hvězdičky (s odřenýma ušima) to není... ()

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazený film nenadchl a finální honička byla spíše "artušovskou kletbou", než pořádným soubojem dvou šílených magorů toužících po pomstě. Nevím, jestli měl film upozornit na problémy oné americké svobody, ale jako na Zemi neomezených možností ano. Skončil film a já si na něj ani nevzpoměl.. Tak moc mě zasáhl. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Filmeček velice upadlý a bez reklamy se ke mě dostal až velice obligátní cestou. Nejedná se o nic ohromujícího, ani nějak nového, ale hraje v tom Gary Oldman. Policista Ving Rhames se chce pomstít zloduchovi Oldmanovi. A tak všichni jezdí po Renu, telefonují si, střílejí se a pomsta se blíží. Je do toho zatáhnuta i trocha záporácké dobráckovosti. Ovšem co musím říct je, že film nabízí nejen opět famózního záporáka v podání britské záporácké hvězdy, ale také poměrně dobrou hudbu od nepříliš známého Michaela Giacchina a výbornou kameru. Dialogy ale za moc nestojí a Ving Rhames v hlavní roli nabídne jen brunátný obličej bez přílišné mimiky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Herec Gary Oldman označil film za nejhorší, který kdy natočil. (Gary)

Reklama

Reklama