Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byla spáchána vražda, a ani nově získané důkazy nevnáší do případu pražádné světlo, pouze vyvolávají další otázky. Seriál Vyšetřování v přímém přenosu se vrací na místo činu a dává divákům možnost pozorně přezkoumat jednotlivé stopy. Dokážete poskládat jednotlivé střípky skládačky a vyřešit celý případ? Tento seriál v sobě kombinuje napětí, tajemství a opravdovost skutečného kriminálního dramatu. Vyšetřování v přímém přenosu ukáže divákům, co se doopravdy mohlo stát a nabídne rekonstrukce jednotlivých případů v odlišné perspektivě na základě nově získaných důkazů. Dokáže forenzní věda odhalit pravdu? (CBS)

(více)

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Některé případy velmi zajímavé - žena, která se léta pere za svého (neprávem) odsouzeného muže, matka, která 30 let bojuje za nevinného syna, kterého dostaly do vězení falešné výpovědi "nejlepších" přátel. Někdy se ale z komára dělal velbloud - případ odhaleného mladistvého vraha z malého městečka zase takové terno nebyl, aby mu byl věnován jeden z pouhých deseti dílů. A pak tu byly i případy - napadá mě jeden konkrétní - kde byli filmaři spokojeni, já bych ale rozhodně nebyl. Mám na mysli tu uškrcenou holku z počátku sedmdesátých let. Při sexu ji neúmyslně (!) zabil její přítel (jeden z...). Dostali ho o 25 let později a napařili mu doživotí. To se mi zdá naprosto nepřiměřené. Nemluvě o tom, že se díky dokumentu celý svět dozvěděl, že holka byla celkem kurvička. Čest její památce. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nechápem tunajšie hodnotenie. Komplet všetky časti sú zrekonštruované za pomoci "hercov", pričom v dokumente nedostávajú priestor takmer žiadne autentické zábery, či výpovede páchateľov. Pred spaním pre slabšie povahy dobrá voľba, pre fanúšikov dokumentárnych krimi epizód, ktorí očakávajú rozhodne viac, zrejme slabá náplasť. Silnou stránkou sú však zvraty v priebehu vyšetrovania. ()

Reklama

pezz 

všechny recenze uživatele

Dokumentaristika jednej z prirodzených vlastností a činností človeka ako sú vraždy ap. násilie, ale pretkaná bravúrnym scenárom skutočných príbehov, ktoré dokonca majú aj pointu či zápletku a prekvapivé rozuzlenia. Réža si dobre vyberá tieto predobrazy a dotvára ich takmer do dokonalosti, a necháva vás v napätí až do záveru, napriek tomu že ste si vedomí toho, že ide o dokument. Dokonalá syntéza prvkov dokumentaristiky, ktorá je reálnou pravdou a pôsobí na diváka presvedčivo a reálne s prvkami krimidrámy a osudov skutočných aktérov príbehu. Ak budú všetky série spracované ako S4E1- (Cartrová), tak to klobúk dole... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený seriál, který si už nějaký čas pouštím ze zvyku před spaním. Jediná věc co mi zde vadí je ta strašná všudypřítomná cenzura. Když už se rozhodne režisér nějaký případ takto důkladně natočit a rozpitvat jej do nejmenších detailů, tak chci vidět i originální fotky či necenzurované policejní video záběry přímo z místa činu. Bohužel veškeré tyto dokumentace zde chybí a jsou nasimulovány (ne)herci, což celý zážitek případů ( alespoň v mých očích ) kazí. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Na skúšku som pozrel jeden diel a naozaj je to spracované divácky prijateľne a navyše sa držia faktov. Dĺžka optimálna takže v pohode vydržíte, ale musíte byť otrlý voči mordovačkám, ktoré na rozdiel od filmov sa skutočne udiali.. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama