Reklama

Reklama

Jsem v kapele

(seriál)
  • USA I'm in the Band
USA, (2009–2011), 15 h 24 min (Minutáž: 22–44 min)

Hrají:

Logan Miller, Stephen Full, Greg Baker, Caitlyn Taylor Love, Steve Valentine, Reginald VelJohnson, Carlos Alazraqui, James Hong, Vanessa Parise, Kelli Goss (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Mladému Trippu Campbellovi se splní jeho nejdivočejší sen, když se připojí ke své oblíbené klasické rockové kapele Iron Weasel, jejíž členové jsou na tom tak bídně, že se nakonec ubytují v jeho pokoji pro hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (33)

kikka20 

všechny recenze uživatele

"Blbá komedie" takhle by se to mohlo jmenovat, jelikož to je vážně blbá komedie. Ale má to své kouzlo.. to kouzlo je "blbost". Tato čtyřčlenná kapela je rozdílná, ale přitom stejná. Jeden - chytrý, ale sebestředný, druhý - tlustý a zamilovaný, třetí - blbý a.. hubený?, čtvrtý - pěkný a .. heh :)). Ale všichni mají něco společného - HUDBA. Hudba je můj život a tak vím vo co go. ;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Disney Channel degeneruje vkus súčastného mladého diváka už od útleho veku. To je v stručnosti vyjadrený môj názor na tento detský, komerčný, televízny kanál. Nestíham sa diviť aké otrasné stupidity tam produkujú. Samý odpad! Pre mňa jedinou výnimkou, ktorá samozrejme, že len potvrdzuje pravidlo, je seriál "I´m in the Band". Traja starnúci rockeri (Derek Jupiter - spev, Burger Pitt - basová gytara a Ash - bicie) priberú do svojej upadajúcej kapely (Iron Weasel) mladého teenagera Trippa, aby im hral na gitaru. Takže, Hey Ho Let´s Go! "I´m in the Band"! Rock It! Rock´n´Roll Forever!!! *** ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Sice na Disney chanelu se koukám jen na něco , ale vždycky když tohle dávaj tak se koukám je to fakt strašně komediální seriál. A ta kapela se mi dost líbí. Hlášky , scény , prostě všechno srandovní. Skvělé herecké obsazení. Každý díl mi přišel skvělý , a dost srandovní. Ani jeden mi nepřišel nudný , nebo trapný. Podle mě 100%. ()

Lucatielle 

všechny recenze uživatele

Upřímně nerozumím tomu, jak někteří lidé tvrdí, jak je seriál naprosto nereálný a následně ho srovnávají s jinými Disney tituly jako např. Jonas Brother či Hannah Montana. Je to seriál pro děti, proč by vůbec měl být realistický? Plus podle mého názoru je mnohem lepší než spoustu jiných Disney seriálů. Je mi 25 let a rozhodla jsem se na seriál podívat znovu, po skoro 10 letech, protože stále nosím v hlavě některé hlášky, které sem tam mimoděk někomu řeknu. Humor ale rozhodně nesedne každému, ale pokud máte rádi občasné velmi "random" hlášky, je to seriál přesně pro vás. Ano, někdy jsou ty vtípky trochu trapné, ale je to skutečně jen otázka vkusu. Ten seriál je parodie a jako parodie je naprosto skvělý. Pro mě je to jediný Disney seriál z mého dětství, na který se vždycky ráda podívám. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho osobného názoru, je toto najlepší seriál z produkcie Disney. Je veľmi vtipný, plný pesničiek, priateľstva a hlavne je o niečom po čom každý túži. Byť členom svojej obľúbenej kapely. Hlavným hrdinom nie je žiadne trápne dievča a ani zamilovaný teeneger. Je ním chlapec, čo má svoju najlepšiu kamarátku a gitaru. Na každej časti sa aspoň raz zasmejem. Dabing po... polovicu vtipov, pozerať v origináli.55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno bylo několik epizod druhé série, avšak po ukončení produkce nebyly díly nikdy zveřejněny. (ManOfPhoenix)
  • V jedné epizodě se parta objevila i na lodi SS Tipton, kde se objevily postavy z dalšího Disney seriálu Sladký život na palubě (od r. 2008), což oba seriály staví do jednoho univerza. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama