Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Páskové z Los Angeles jsou adaptací kritiky oceňované divadelní hry Luise Valdeze. Ten se inspiroval pachukeovskými nepokoji, které otřásly Los Angeles v roce 1940. Vůdce hispánské čtvrti Henry Reyna (Daniel Valdez) a skupina jeho přátel jsou na základě nepřímých důkazů neprávem odsouzeni do vězení San Quentin. Alice Bloomfield (Tyne Daly) a George Shearer (Charles Aidman), oba právníci a aktivisté za lidská práva, se pustí do boje s do očí bijícím, rasově motivovaným justičním omylem. Edward James Olmos (jako mystický "pachuke") se zde představí v roli, která ho katapultovala mezi hvězdy filmového plátna. Páskové z Los Angeles jsou provokujícím dílem, které mistrně mísí akci, drama, milostnou romanci a dobrou hudbu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

yamk5 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavný žánrový miš-maš, ktorý mi pripomína všetko iné, len nie hispánske filmy z USA a okolia. Bavil ma aj celý podtón filmu, ktorý sa stráca v obrazoch podivných farieb, podivných charakterov a podivných obrazoch. Napokon, nekonečne zábavné divadlo vo filme. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zvláštní muzikálově-divadelní příběh, pojatý filmovými prostředky o mladíkovi z tradiční hispánské rodiny, který se snaží přežít v ulicích LA stejně jako mnozí další mladí Hispánci, ale místní "bílá" policie, kterým je trnem v oku jejich podivný způsob oblékání, na ně najde udání a zatkne je. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama