Reklama

Reklama

Quackbusters kačera Daffyho

  • USA Daffy Duck's Quackbusters (více)

V tomto kačarovném animovaném filmu si kačer Daffy otevře agenturu na krocení duchů “Ghúlové jsme my”. “Je to otázka nabídky a poptávky,” vysvětluje stopař duchů. “Mí klienti nabízejí duchy, já vyžaduji peníze.” Uvidíte kačera “Za prachy udělám všechno” Duffyho nabízet své služby v televizi, také je povolán na pomoc kačeří dámě, posedlé zlým duchem, dále přijde duchařský pakt se Zedem Toppelem na strašidelné lince důvěry, a – když už mluvíme o nevstřícném publiku, Daffy se coby zpěvák sentimentálních šlágrů pokusí rozehřát noční klub transylvánských zloduchů. K veselému vymítání se připojí králíček Bugs, prasátko Porky, Tweety a Sylvester a většinu hlavních rolí v originále namluvil, se svým obvyklým mistrovstvím, Mel Blanc. Celá parta je tu – takže bude legrace. U Quackbusters kačera Daffyho budete kvákat smíchy! (Magic Box)

(více)

Recenze (35)

Campbell 

všechny recenze uživatele

V popisu chybý horor:-) Ne vážně jako malej jsem měl lehce nahnáno. Ježiš to byly časy. když jsem to viděl dnes to znamená asi po 8 letech co jsem to viděl naposled znova, tak jsem se bavil úplně stejně. Tenhle film jsem jako malej miloval, i když sem tam je scéna vystřihlá ze starších povídek(třeba Porky přespávající ve strašidelným domě). Jako malej jsem nesnášel scénu s Tweetym a koucourem v baráku kde se Tweety měnil na Hydea:-) Ach jo to byly časy. ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Má nejoblíbenější VHS z dětství. Daffyho jsem miloval, spolu s tímhle snímkem to byl opravdu největší hit mého dětství. Klasický Lonney Tunes humor, skvělé postavy a nechyběla zde ani strašidelná atmosféra. Po dlouhé době jsem to znovu viděl a pripomněl si tenhle skvělý speciál, který potěší malé i velké. ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Daffy Duck, anything for a buck."     Strašidelná kreslená groteska pozostávajúca z pestrých epizód, ktoré držia dobre pohromade vďaka spoločnému motívu a dokážu aj celkom dobre pobaviť, najmä príhoda kocúra Sylvestra s kanárikom Tweetym, príhoda prasiatka Porkyho a kocúra Sylvestra v strašidelnom hoteli, príhoda uslintaného káčera Daffyho u fešnej, duchmi posadnutej kačky, či príhoda králička Bunnyho v Transylvánii.     "You wouldn't hit a bat with glasses on, would you?" ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to slepené až běda, ale stále to má kouzlo Lonely Tunes. Nebudu to skrývat, jako milovník Bugse prostě Duffyho zas tolik nemiluji, ale návštěva Tweetyho se Slyvestrem opravdu potěšila. Některé části jsou citelně zábavnější než jiné a tak se těžko hodnotí Quackbuster jako celek (a to nemluvím o dabingu, který mi zase tolik nesedl). I těch zdejších 91% mi přijde dost mimo, protože výběr mohl nejen být vyrovnanější, ale celek mohl působit o dost lépe. ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Dobre, tento film má pre mňa skôr nostalgickú hodnotu. Ale funguje to prekvapivo dobre aj ako zlepenec scénok - možno dokonca lepšie, než keď by to malo byť robené ako celok. Postavy sú výborne vykreslené a skvele nadabované. Okrem situačného humoru je tu občas aj zaujímavý satirický podtón. Myslím, že toto mám stále radšej, ako väčšinu disneyoviek:) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama