Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdo si pamatuje, co se tam dělo, ten tam ve skutečnosti nebyl! V 80. letech se diskotéka na 54. ulici na Manhattanu stala centrem nočního života New Yorku. Klub 54 ztělesňoval puls a duši té doby. V něm se odehrával život se všemi radostmi - hudbou, tancem módou, volným sexem, drogami a obdivem slavných osobností - všichni zde žili naplno a cítili se jako v transu! Z newyorského předměstí New Jersey se 19ti letý Shane dostal do víru života v Klubu 54. Našel si zde zaměstnání i novou rodinu - číšníka Grega, který snil o tom, že bude vrchním barmanem, a jeho krásnou manželku Anitu, která zas toužila být zpěvačkou. A díky televizní hvězdičce Julii Blackové zde pozná i lásku. Nic však není tak jednoduché a tato parta mladých lidí prožívá nonstop párty - lásku, naděje, vzestupy i pády svých životů v rytmu diskotéky, pod zářivými světly nejlepšího klubu na světě - klubu 54. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nekonečná párty 80. let. Ryan Phillipe je správně nechutnej a vyvíjí se ve filmu tak, jak mu v Klubu 54 náleží. Osobně ale nechápu hospodský vypitky a ty lidi tady v tom klubu na tom nejsou vůbec jinak. Tenhle klub je totiž droga, která aktivuje ostatní drogy, pro které nemám a nikdy nebudu mít pochopení. Film tak přinesl jen údiv. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Fascinující obrázek, co znamená být opravdu in a co opravdu znamená být in. Žel, jen klipovitě a v zájmu béčkového mravoučného příběhu střiženého podle těch nejhloupějších hollywoodských šablon. Přesto se vypravěči daří přesvědčivě vymezit fenomén "Studio 54" z obou stran. Na jedné straně se veškerá ta superprestižní báječnost drolí v pozlátko (a vynořuje se otázka "proč vůbec to všechno"), na druhé straně Studio 54 jako ostrov svobody pro vyvolené, vybudovaný jedním ušmudlaným skrčkem. Přesvědč ostatní o svém charismatu, nech je vytvořit genius loci - a báječné království je na světě. A uvnitř těchto vymezení? Prestiž. Luxus. Mejdan. ()

Reklama

Qeo 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument o jedné době. Kdo by se nechtěl vrátit do blyštivých 80. Pořádně si zasněžit pod nosem, bouchnout monstrózní šampaňské a prošlapat troje boty na podpatku až do nebes. do toho se ještě zamilovat a pomilovat co možná největší množství...lidí! Doporučuji sledovat v pátek. Oprášit kontakty na dealery a vyrazit na pořádnou párty. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Klub 54 = sex & drogy & disco & drinky. Nezkušený Shane poznává nový život & získává & nové přátelé & nové & zkušenosti & ochutnává nepoznané & učí se jak být slavným barmanem ze čtyřiapadesátky. Jenže není všechno zlato co se třpytí a po roce mejdanovýho života, přichází vystřízlivění do reality. Každá životní zkušenost se hodí a kdyby ne, tak má člověk aspoň na co vzpomínat. Sladký Ryan Phillippe & svůdná Salma Hayek & senzační Mike Myers.......ZAUJALO MĚ: Klub 54 se poprvé otevřel v dubnu roku 1977, jeho dveře se naposledy zavřely v roce 1986. Dodnes je považován za nejvíce legendární noční klub v historii New Yorku. Jeho hosty byli například Marty Scorsese, Woody Allen, Sly Stallone, Arnie Schwarzenegger, Jack Nicholson, Jean Paul Belmondo, John Travolta, Richard Gere, Ryan O’Neal, Warren Beatty, Andy Warhol, Karl Lagerfeld, Truman Capote, Yves Saint Laurent, Valentino, Franco Rossellini, Donald Trump, Elizabeth Taylor, Deborah Harry, Farrah Fawcett, Raquel Welch, Jane Fonda, Barbra Streisand, Ali MacGraw, Brooke Shields, Margaux Hemingway, Olivia Newton-John, Michael Jackson, Elton John, Frank Sinatra, Diana Ross, Cher, Madonna, Rod Stewart, Steven Tyler, Liza Minnelli, Mick Jagger, Bianca Jagger a další. Steve Rubell zemřel v roce 1989 (komplikace AIDS), bylo mu 45 let. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Četl jsem o klubu 54 hodně článků, proto jsem taky čekal, že když se film jmenuje Klub 54, tak to bude trochu ostřejší. Bohužel zůstavalo jen u očekávání. S herci jsem byl spokojen, ale s film je pouze průměrný, nějak mě do sebe nevtáhl, doufal jsem, že při sledování´se dostanu přímo do klubu a budu tam s nima.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Torontua v Oshawě v Kandadě a na Manhattanu v New Yorku v USA. (rafix)
  • Na MFF Berlinale 2015 byl uveden o 25 minut prodloužený režisérský sestřih zrekonstruovaný režisérem podle původního scénáře, pozměněného před premiérou roku 1998 producenty, včetně alternativního závěru. Podle režiséra je tato verze temnější, více zdůrazňuje drogovou závislost hrdinů i v původní verzi potlačené homosexuální motivy. (mac000)

Související novinky

Queer Filmový Festival Mezipatra

Queer Filmový Festival Mezipatra

02.11.2015

Queer Filmový Festival Mezipatra se letos koná již po šestnácté, pražská část potrvá od 5. do 12. listopadu, brněnská pak od 12. do 18. listopadu. Uvedeny budou hrané i dokumentární filmy z celého… (více)

Reklama

Reklama