Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Lonely Man je příběh starého, nemocného kovboje postaveného mimo zákon , jenž se chce na stará kolena usadit, najít svůj klid, poctivou práci a hlavně po patnácti letech navázat vztah se svým synem, který ho považuje za obyčejného vraha a kriminálníka. Starého pistolníka bohužel na každém kroku doprovází jeho minulost a staří nepřátelé, kteří mu odpočinek rozhodně dopřát nehodlají. (jonyyy)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako obyčejný western o tom, jak chce drsný chlap najít svého syna a trochu se s ním sblížit. A on je to přesně takový film. Ale herectví Jacka Palance mi tu přišlo tak dokonalé k roli kovboje, který se snaží alespoň něco napravit, že mě bavilo jeho osud sledovat. Mladý Anthony Perkins také nic výrazně nekazí. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela slušný western s pár známýma tvářema, mimo jiné i Lee Van Cleefem, o starém muži, který si hledá cestu zpět ke svému synovi, který má svého otce jen za sprostého vraha, který od rodiny utekl před patnácti lety. Je tu i pár originálních scén, jako lov divokých mustangů. 70% ()

Zajímavosti (1)

  • Elaine Aiken v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama