Woody Woodpecker

Walter Lantz

Hrají:

Mel Blanc

• Flipper

trochu lepšie ako ďalšie časti, ale stále nič moc. V prvej polovici sa zvieratká snaží presvedčiť že nie je crazy, ale akosi sa mu nedarí. preto navštívi doktora, ktorý je ešte vaic crazy a na konci koštatuje, aby sme si ho nevšímali, lebo je crazy. A ja som crazy, pretože som to pozeral.(18.8.2008)

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// slušná kvalita a animace, dabing -trošku zvláštní, slabší děj/// Hlavní postavou je tady datel Woody a ... a nezlobte se na mě, ale už jsem zapoměl o čem to bylo. Vlastně celou dobuse tady nějak pitvoří, s někým se špičkuje, prostě nic vyjímečného. Co mě však velice potěšilo, tak srozumitelný anglický dabing a ruský přízvuk doktůrka./// Celkem 60%///(23.1.2007)

• Flego

Bláznivý Woody Woodpecker na návšteve u lekára.(8.5.2007)

• Kwaichi

Na môj vkus príliš primitívne. Začiatky nie sú ľahké. Ďalšie diely už boli vydarenejšie.(22.8.2011)

Tohodle zlomyslného datla si prostě musíte zamilovat!(8.4.2007)

Teoreticky ano, ze začátku se díly datla Woodyho zdají být jednoduché, přímočaré, naprosto bez špetky děje, ale postupem času, Woody získával jakousi vyšší úroveň (kdy se kladl větší důraz na děj), srovnatelnou s kterýmkoliv animákem z konkurenční strany. Je to způsobeno například tím, že se na Woodym v pozdějších časech podílel nemalý počet lidí, kteří právě že přišli z konkurence, např režisér Dick Lundy , který si ho vzal do parády a další, kteří datlovi udělali dobrý .. hmm osud. Děj: Bytosti v lese si mysleli, že Woody je blázen. Po chvilce se ukázal a zjistilo se, že je to pravda. Dali mu to najevo co si o něm myslí a on se rozhodl navštívit doktora, jakéhosi Dr. Horace N. Buggyho, ale vzápětí se ukázalo, že ten doktor je ještě šílenější než samotný datel Woody. Hmm.. je vidět, že se gagman Ben "Bugs" Hardaway pořádně vyřádil, ale někde zapomněl děj (zřejmě v tom tornádu gagů). Takže po humorné stránce je to tak nějak 9/10, po dějové 3/10. Výroba: Walter Lantz (režie & produkce), Ben Hardaway & Lowell Elliott (story), Alex Lovy & Les Kline (animace), Darrell Calker (hudba), Jules Fox & Sam Friedman (skladatelé songu "Everybody Thinks I'm Crazy"), dále v Anglickém znění Mel Blanc (datel Woody).. (v Českém znění, Jan Dolanský). Doplňující informace: Tímto dílem, dalo by se říct, že se odstartovala celá série seriálu datel Woody.(14.1.2008)