Bugs Bunny Show, The (TV seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, 1960, 52x25 min
Hrají:
Mel Blanc, Daws Butler, June ForayObsah
Animovaný seriál s vysokou hodnotou zábavy pro všechny od Warner Brosu. Krátké příběhy králíka Bugse, který stírá úplně všechny a tím tvoří tu pořádnou zábavu, co animovaný seriál vhodný hlavně pro děti může nabídnout. (Zumongar)
Djkoma
Bugs Bunny je jediný originál. Ďábelsky chytrý, nekonečně zábavný a jeden velký provokatér s vždycky velkou a chutnou mrkví:).(31.7.2009)
AngelAngie
Milovala jsem to!(29.5.2008)
Kulmon
Králík, co pojídá mrkev, je zabavný a při tom pojídá mrkev. A ze všeho nejraději pojídá mrkev a já taky.(10.4.2009)
Divočák
Bugs, jednoznačně nejvíc cool zejíc ever!!! Jen je mi líto všech okolo (zvlášť Elmera Fuda), pač si je vždycky šíleně podá.(25.3.2007)
Niktorius
Bugs Bunny Rulezzzzz!!!(1.9.2007)
Stegr
85%(30.10.2007)
LION-MR.T
"Hej co je vám doktore?" "Vo co jde?" Tyhle hlášky miluju!(26.5.2009)
duklak2
Doslova bomba, která vybouchla na našich obrazovkách. Toto se vážně povedlo.(10.1.2012)
HellFire
Tak tohle byl a porad je pro me kult!(3.1.2008)
ork
For ME 75%(3.8.2007)
moviesfan
Skvělej animák. Zábavy tam je dost. To musí stačit:)(16.10.2008)
iamek
S Bugs Bunnym jsem strávil snad celé dětství. Tohle je prostě kult.(11.11.2008)
IllIlIlIIl
I když Bugs Bunny je kvalitní animovaný seriál, tak mě nikdy nebavil více než Kačeři, Gumídci, Rychlá rota atd....(22.1.2009)
Davies182
Klasika! Vtipné, výbušné, nesmrtelné.(11.8.2009)
DaliX
Kto by nepoznal Bugsa?:) Neverím, že taký človek žije na planéte.(6.8.2010)
Colonist
Musím dát plný počet. Dneska bych na to už pochopitelně nekoukal, ale v dětství jsem to hltal pořád a pořád. Jsem rád, že jsem vyrostl na tomhle a na Kačerech, a ne na stupidních animácích, které nám servíruje například Jetix.(30.11.2007)
Paxxx.cz
Kreslená klasika... Snad každý si oblíbíl alespoň jednu postavu(9.3.2009)
maverick10
Chytrej a vtipnej zajic s pekelne velkou mrkvi. Tenhle animak nema chybu a stejne jako Tom a Jerry a spol. patri ke klenotum animovanych pribehu pro deti i dospele.(13.8.2009)
Morloth
Problém tohoto seriálu tkví v tom, že jednotlivé příběhy jsou příliš odlišné, takže Bugs je v pohodě, rychlopták taky, ale třeba kohout mne k smrti prudil...(13.11.2009)
ScarPoul
kultové postavičky v kultových skečoch(28.8.2007)