Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Kojot naháňa pštrosa a na kojota padne klavír. Kojot prichystá pre pštrosa pascu, no chytí sa do nej kojot. Kojot ide po pštrosovi s nejakým obrovským strojom, no ten samozrejme kojota zatlčie do zeme, prípadne ho odstrelí niekam do vesmíru… A takto stále dokola, bez akéhokoľvek deja, to isté, to isté, to isté. Ak sa niekto dokáže smiať na každom jednom nepodarenom kojotovom pokuse o chytenie pštrosa, tak som na istých pochybách o jeho psychickom stave. Áno, občas je to vtipné, ale po čase už skôr pateticky nudné. Slabšie tri hviezdy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Road Runner Show, u nás někdy překládáno jako Pták Uličník a Kojot Wilda, je naprostá klasika, která v mých očích předčí i legendárního Bugse Bunnyho. Pro mě je to nejlepší warnerovský animovaný seriál, u kterého se můžu kdykoli bavit, i když mi už není 6 let. Je to o to více fascinující, když každý díl má prakticky stejný princip, tedy že kojot musí chytit ptáka, ať se děje, co se děje, a přesto vždy děj srší originalitou. Pro mne jeden z těch nejlepších kreslených seriálů, na který se vždy rád podívám. Škoda, že v Čechách je dnešní veřejnosti skoro neznámý. Určitě doporučuji všem, kteří se rádi občas pobaví u nějaké té cartoon podívané. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Vynikající dílo a asi nejlepší z Looney Tunes, tedy pro mě jednoznačně. :-) Jako dítě jsem to hltal pořád dokolečka a teď po letech opět. Na některé díly už si ani nevzpomínám a vždycky se od plic zasměju. :-) Fandím určitě vždy kojotovi, je vynikající a jeho nápady na pasti, triky a vynálezy nemají chybu. Pasti kojota se někdy sice opakují, ale to mě vůbec nevadí. Dílů je hodně a vymýšlet pořád nové a nové věci muselo dát taky zabrat. V některých scénách, kdy se kojotovi už opravdu příšerně nedaří, hodí takový ten svůj rezignovaný pohled a to je mi ho pak až líto. :-)) Nemá to chybu. Kdo neviděl jako by nežil. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Králík Bugs byl vždy pro mě dosti zastíněn lapáliemi nešťastného kojota (Nemesis Ridiculy) v honbě za nedostižným ptákounem. Přitom v několika případech zkrátka scénárista Roadrunnera zachránil jen s vypětím sil, nebo se mi to jen zdálo:) Každopádně nekonečné pády do kaňonů mi utkví v paměti navždy. Tomu se říká vytrvalost! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Většina z toho fyzikálně nemožná, ale vo to tady de, to je ten džouk, jako joke, né pšouk. Nejlepší je kovadlina s menší hmotností, než cokoliv jiného, ale hlavně když se přesune nad kojotovu hlavu. A ať žije dynamit. Tady mám dva druhy hodnocení - jako malýmu sviňskýmu parchantovi se mi to líbilo za 5 hvězd. Teď s věkem už to není tak žhavý, páč su už asi moc rozežranej - u hodně pastí se opakuje princip a dá se to očekávat. Někoho taky dost může srát Beep beep... PS: nákladní vozy taky dokážou být pěkně zákeřné... No a poznámka závěrem: na českejch silnicích asi taky řádí kojot, podle jejich stavu... Obzvlášť vtipné epizody: Zip 'N Snort, Lickety-Splat ()

Galerie (6)

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama