Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá priateľka mafiána Clare Shepperd (Linda Darnell), ktorú prenasleduje nájomný zabijak Cappy Gordon (Jack Palance), uteká, aby sa vyhla svedectvu proti svojmu bývalému priateľovi. V Mexiku sa Claire zoznámi s boxerom Russom Lambertom (Robert Mitchum) a obaja sa do seba zamilujú. Nastanú však ale veľké problémy so spomínaným zabijakom, ktorý chce v skutočnosti Clare len pre seba, a to za každú cenu... (westerns)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne dlho klasicky noir film - detektivka. Mitchumovi sa taketo filmy hodili, + este vyborna Linda Darnell. Oplati sa vydrzat dialogy, ktore su samy o sebe na urovni - zaver uz fajne zasnezena drama - o co presne ide, nebudem prezradzat . 70 % ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Barevný dobrodružný noir odehrávající se v Andách. Hlavní role jsou obsazeny prvotřídními herci, najdeme zde hodně dramatickcých a napínavých momentů, ale podle mě tomu ještě něco chybělo. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtiny filmu standardní noirové melodrama, které zachraňuje charisma tří hlavních hrdinů. Ke konci se zlomí v cliffhangerovské drama na lanovce, které má opravdu šťávu. Škoda, že barvy tak vybledly (černobílá je prostě nej) a 3D verze taky není k vidění. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Prvý film spoločnosti RKO Pictures, ktorý bol natočený v 3-D. (westerns)

Reklama

Reklama