Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Scooby-Doo je mluvící a inteligentní pes, který se svými přáteli řeší každý díl jinou záhadu. Bezhlavý rytíř, bestie z močálu či oživlá mumie a mnoho dalších nadpřirozených a nereálných bytostí straší různě po světě a je jenom na Scooby-Doo, aby vše toto vyřešil a zachránil ostatní před smrtí strachem. (StrYke)

Diskuze

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Hem.m

Snažím sa to všetko poopravovať už som aj písala ohľadom toho prerábam obsahy a tak... lenže celé hodnotenie je teraz úplne v riti. Tie percentá patria The Scooby-Doo show, ktorá tu ani nebola.

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Hem.m

Toto je ale niečo iné, treba ohodnotiť The Scooby-Doo show, pretože toto je výber epizód z dvoch Scooby-Doo seriálov. The Scooby-Doo show 1. séria a Dynomutt- Dog wonder.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Carol Pifková

Tak to jsem nevěděl, ale jestli jsem to doopravdy viděl, či ne, se asi už nedovím, jelikož mám všechny seriály spjaté se Scooby Dooem smíchané a snad jen se 100% přesností můžu říci, že jsem viděl Scooby-Doo, Where Are You! Stejně si myslím, že jsem viděl i tento, protože si pamatuji na jeho rodinku, teď nemyslím zrovna Scrappy Dooa, protože tuším, že on měl i vlastní seriál se Scoobym. :)

na příspěvěk reagoval Carol Pifková, Carol Pifková

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Zaujímalo by ma koľkí si aj pozreli, čo v skutočnosti hodnotia, pretože tu píšete o starej dobrej klasike a neviem čo, pritom toto je 60 minutový výber epizód z dvoch seriálov. The Scooby-Doo show a Dynomutt-Dog wonder.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

killler107

killler107 (hodnocení, recenze)

Seriál, který se asi nejvíc podobá originálu. PS scooby-doom je největší kretén

Reklama

Reklama