Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Recenze (122)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle v těch zlatých osmdesátkách, asi by se mi to snad i ujetě líbilo. Ovšem v dnešní době jsem to nepobral - stručně řečeno, je to blbost na N-tou. Chápu, že si k tomu někdo může vytvořit i citový vztah, ale věřte mi, že z osmdesátek se do současnosti dochovala velká hromada o několik tříd lepších filmů, takže všichni milovníci "širokoúhlých retro amerik" mohou směle sáhnout po něčem jiném a nic se nestane. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film, v kterém nevíte jestli se smát, plakat nebo být naprosto nadšení. Celý klan Chiodoů si udělal radost, když Stephen režíruje podle scénáře Charlese a Edwarda Chiodo. Jejich nápad je překvapivě jednoduchý a až děsivý. Natočit film o klaunech z vesmíru, kteří si ve svém stanu připravují zakuklené lidi na zpáteční cestu, chtělo nejen obrovskou odvahu, ale také odhodlání. Nechápu, kdo dovolil vzniknout Klaunům zabijákům, ale pokud chcete dostat někdy dítě do cirkusu určitě mu tohle nepouštějte a pro ty starší... Už nikdy nebudu nejen na cukrovou vatu, ale i na klauna pohlížet stejně. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

KOMEDIE? To rozhodně NE! SCI-FI? Možná první 2 minuty. HORROR? V žádném případě! Bezduchý, nudný, amatérský film s otřesným českým dabingem. V poslední době zjišťuji, že i horrory z 80-tých let jsou některé děsné sračky. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózně nonsensový 80's úlet, který demaskuje obludnost, zvrácenost a zvrhlost klaunů, velmi trefně pojmenoval jeden recenzent: "toto je nejlepší sci-fi béčko z 50. let, které nevzniklo v 50. letech". Jediný autorský projekt bratří Chiodoových, kteří jinak pracují na hollywoodských produkcích coby loutkovodiči a specialisté na animatronické efekty (např. "Critters" či "Team America"), představuje ryzí camp. Snímek se doslova požitkářsky rochní v přepáleném nevkusu osmdesátkového mainstreamu a současně ho posouvá do zcela absurdní roviny prostřednictvím titulních zabijáckých klaunů z vnějšího vesmíru a především fantasmagorických nápadů na téma klauních zbraní a způsobů zabíjení. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ách jo. Stupidní béčko, ale vůbec to NENÍ zábavný. Je to zoufale rádoby zábavný. To hodnotíte z nostalgie nebo co? Úplně mě to ubilo. A ty zasraný klauni.... (jinak teda suprová hudba když už mám najít pozitivum) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tahle absurdní záležitost se těžko popisuje, ta se musí prostě vidět! Rádoby hororová komedie, která strach rozhodně nevyvolá, smíchy se u něj válet taky nebudete, za to humoru nechtěného na úkor všech lidských aktérů je tu habaděj. Herci přehrávaj, na sympatickou postavu tu ztěží narazíte, a jejich KvíKvé se blíží k nule. Pozitiva to ale vynahradí. Pestrobarevných klaunů je tu dost, vymýšlejí nápaditý hovadinky, a jelikož se z obrazovky skoro nehnou, je na co koukat. I ty strašný papírový dekorace tomu dodávaj ten správně naivní 80´kový feeling. Já klauny v hororech rád, takže jsem se docela bavil. Nejděsivějším zážitkem z filmu tak zůstává infantilní český dabing. Brak jako řemen! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ŽIadne hororové napätie, málo dobrých a hravých nápadov (za zmienku stojí snáď len tieňohra a finálny súboj), nevydarená vtipnosť, slabé vraždy...no od klaunov som čakal rozhodne viac. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

choze 

všechny recenze uživatele

IN SPACE NO ONE CAN EAT ICE CREAM. Tenhle příspěvek k subžánru klaunofobního hororu (DůM DUCHů, CLOWNHOUSE, TO) je za dva miliony pořízená béčková šaškárna bona fide ve stylu Tromy s výborným a poctivě vytěženým nápadem klaunské mimozemské invaze. Raketa ve tvaru cirkusu, zbraně, co vypadají jako pestrobarevné stříkací pistole, vražedný popcorn, cukrová vata, frkačka... nechybí ani vtípek se zástupem klaunů vystupujících z malého auta. A jak takového vražedného klauna zlikvidujete? Propíchnete mu jeho červený nos! Dobré masky, rekvizity a dekorace, řada vydařených scének (klaun vs. motorkáři, drsnej polda zatýká klauna) a originálních vražd (autobusová zastávka), škoda místy až přílišné infantility. První a poslední scénář a režie Stephena Chiody. "CO CHCETE DĚLAT S TĚMI DORTY, HOŠI?" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pekná hovadina, to musím povedať hneď na úvod. Ale myslené v tom dobrom slova zmysle. Veď postaviť symbol zábavy a humoru ako monštruóznych a chladných zabijákov z vesmíru, to nemohlo dopadnúť zle. Teda mohlo, sčasti aj dopadlo, ale ja som sa celkom slušne zabával. 60%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl asi jeden z nejstupidnějších filmů, jaký jsem kdy viděl. To byl ale zřejmě cíl, protože celý jsem to zkouknul od začátku do konce s otevřenou pusou a jen nechápavě koukal co to má jako bejt. V lese přistane obrovskej cirkusovej stan a z něho vyskáčou klauni, co pobijou celý město tak, že po lidech střílej kukuřici a zamotávaj je do cukrový vaty jak nějaký kokony. Jak sleduju ostatní hodnocení, tak tohle asi nebude žánr tak úplně pro mě. Ale za námět a trochu té srandy musim jednu hvězdičku dát. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořádně napěchovali svoje skleněnky dobrým matrošem a šli hodit své úvahy na papír. Jak jinak se dá vysvětlit že někoho napadne taková zhovadilost, že klauni přiletí v šapitó na Zem, aby si zde doplnili zásoby. Film moc zábavný není, spíše bych jej označil jako hloupý. Přesto mě nesmírně zajímalo, jak tohle celé může dopadnout a jaký bude fígl pro odstranění nepřítele. Nakonec to šlo jako po másle. Takže finále hodnotím jako odbyté. Stačilo trefit nos a hotovo. PS: Nepochopil jsem závěrečný milostný trojúhelník. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Neuveritelna, totalne basurdni, s uzasnym beckovym nadechem (jelikoz to "pravoverne" becko taky je!) ujeta prisernost, ktera se jednou a nesmazatelne zapise do mozku kazdeho divaka. Byl jsem v extatickem vytrzeni pri sledovani teto pakarny, proste jedinecna zabava! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příklad filmu, který vezmete s nadhledem, a nebo pošlete do odpadu... Bavil jsem se snad stejně dobře jako před lety. Klauni zabijáci, Kingovo To a Spielbergův / Hooperův Poltergeist mě navždy přesvědčili, že od klaunů nelze čekat nic dobrého... Vesmírná loď v podobě cirkusového stanu, klauni s dravčími zuby, cukrová vata, popcorn a dva policajti, z nichž jeden je přesně ten typ, kvůli kterému vznikají policajtské vtipy... Zpočátku se zdá, že jedinou smrtí nebohých obyvatel městečka bude zamotání do cukrového kokonu. Jenže, jenže pak najednou ručka s boxerskou rukavicí urazí hlavu, která opustí své tělo, a začne jít do tuhého. Není to řachanda, ale zábava ano. Policejního blba si klaun povodí jako loutku a netuší, že sám se rána nedožije... Z popcornu se vylíhnou hladová děťátka a něco velkého přijde nakonec. Kosmická loď jakoby vypadla z Karlíka a továrny na čokoládu a jeden si pomyslí, jak bylo třeba veškerou výpravu poctivě udělat, když to počítače ještě neuměly (asi). Jistě, člověk by na osmdesátá léta čekal více nahoty a rozkošných rudých gejzírů, ale i tak to jde. A jako hudební doprovod šlapací Killer Klowns od The Dickies. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moja predstava dokonalého filmu. Tak zvrhlé, tak úchylné, tak bizarné, tak zábavné. Najlepšie je, že klauni z plátna vôbec nezlezú. Celý film má krásne bizarní vizuál, klauni sú riadne pekelný a film je pretkaný čiernym humorom. Postavy sa chovajú ako banda dementov a logika im nič nehovorí (klaunský stan v lese je podľa nich niečo normálne), čo len dodáva filmu na brakovej kráse. Zbožňujem klaunov v hororoch a spĺňajú presne moje najtajnejšie a najbizarnejšie túžby v hororoch. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná ujetost. Vraždící klauni vypadají dostatečně démonicky dokonce až tak, že divákům, kteří mají z klaunů fobii, film absolutně nedoporučuji. Masky klaunů se totiž vydařily, a protože je klaunů asi okolo 20, a každý z nich je jedinečný, užil jsem si patřičné dávky bizarní podívané. Klauni používají k eliminaci svých obětí širokou škálu zbraní jako cukrovou vatu, popcorn a frkačky. Naštěstí mají k dispozici pro své řádění menší americké městečko, takže potenciálních cílů je dostatek a opravdu jsem tentokrát nefandil hlavním, nepříliš sympatickým hrdinům, ale právě vesmírným šprýmařům. Povinnost pro všechny milovníky brakové filmové produkce. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dneska už i na těch osmdesát minut docela nuda o několika nápadech, které jsem teda jinde neviděla, to se musí nechat. Druhá hvězdička je hlavně za kytarovou verzi cirkusáckého cajdáku a za psa. Na toho nafukovacího smrada, kterej při běhu vzduchem táhne na vodítku o dost většího klauna kupředu, asi do smrti nezapomenu. Tuhle scénku jsem si nevěřícně několikrát přetočila :D ()

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

A-ha, a-ha, tak toto niekto riadne posral. Blbí klauni z vesmíru strieľajúci popcorn a vrhajúci šľahačkové tortičky do ksichtov ľudí z jedného tupého mestečka – no dajme tomu. Avšak aj na B film je tento príbeh až opovážlivo žalostne spracovaný, bez zábavy a hororu už vôbec nie. Za toto by si niekto zaslúžil postrieľať, nie už popcornom, ale ostrými. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No tak nápad je fakt usperoriginalní a i výprava celkem originalní. Leč když Klauny postavím po bok klasikám od Petera Jacksona tak docela pokulhávají. Ale jo, doporučuji jako pohodový sebeparodický výplach. ()

Reklama

Reklama