Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elegantní poručík Ray Tango zneškodní kamión převážející drogy. Drsný polda Gabe Cash si o tom s úšklebkem přečte v novinách a vzápětí se musí bránit útoku najatého čínského vraha. Obou policistů už má Yves Perret, mocný král podsvětí, plné zuby a rozhodne se je zlikvidovat. Na mysli ovšem nemá obyčejnou vraždu. Vláká je do opuštěné budovy, kde se oba muži poprvé osobně setkají. Vzápětí objeví zavražděného muže a než stačí cokoli podniknout, jsou zadrženi agenty FBI a obviněni z vraždy a odsouzeni na základě Perretem podvržených důkazů. Nejenže jsou veřejně zostuzeni, ale navíc se ocitnou ve vězení, které dříve hojně zásobovali těmi nejhoršími zločinci. Je jisté, že tady dlouho na živu nevydrží. Zbité policisty první noc na poslední chvíli zachrání zástupce vězeňského správce, který jim také poradí jak uprchnout. Následující noci oba využijí příležitosti a skutečně se jim podaří uniknout. Každý sám se pak pouští do pátrání po muži, který je dostal do pasti. (TV Nova)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Překvapivě slabý i to, co udělal Končalovskij, finále (předpokládám, že to už je Magnoli) je katastrofa. Podle mě ale bude problém už u Feldmana, ten příběh nemá moc hlavu a patu od počátku, trčí z toho taková ta násilná fabulace odtržená od čehokoli aspoň trochu reálnýho.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Ináč neviem či existuje viacero nadabovaných verzií, ale tá čo dávali v TV (viac krát) má zle zosynchronizovaný obraz a zvuk, zvuk mešká asi o pol sekundy.

s101s

s101s (hodnocení, recenze)

Spatnou! Dochazi nam benzin! Dobrou! Jeste trochu mame:-) mam pro tuhle beckovou klasiku slabost:-)

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

V titulcích píšou jako režiséra jen Andreje Končalovského. Nevíte někdo, jak se tady v databázi k němu dostal ten Albert Magnoli? Proč?

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

tequilla: Tak som si istý, že ta v TV MA má tú scénu, ako Sly chytí toho týpka za zátylok hlavy cez mreže. Teraz budú dávať opäť. Inak aj Porovnanie Tažko ho zabiť má cenzúru oproti TV MA (kde je necenzúrovaná), kedy Seag strčí brokovnicu do úst senátora. V cenzúrovanej toto chýba.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

V pátek 14. května to dávali na primě. Podíval jsem se pouze kousek, a ihned jsem poznal, že se jedná o cenzurovanou verzi. Ve scéně jak Robert Z'Dar řekne Stalloneovi, že mu nakope a Stallone vezme jeho hlavu a třískne s ní o cely, a řekne: "Jestli budeš mít nějakej problém, tak já budu ve vedlejší cele". Tahle scéna tam vůbec nebyla.

dezert

dezert (hodnocení, recenze)

Mám starou originál VHS Tango a Cash a tam je několik minut navíc oproti té verzi, kterou pouští v televizi. (příklad: bitka v prádelně je mnohem brutálnější). Nevíte, jestli je to tak i na DVD?

voogac

voogac (hodnocení, recenze)

akční film mého dětství, na který jsem se mohl koukat i 4x denně..

DoomIII

DoomIII (hodnocení, recenze)

Film je opravdu velice zábavný, akorát mě konec sklamal, bylo to už takové až moc přehnané, ale hlášky a některé akce byli skvělé, nejvíc mě pobavilo jak SLY zamotal toho spoluvězně do pružiny a jak spokojeně ležel :D. Jinak doporučuju.

$h4rk

$h4rk (hodnocení, recenze)

Na to, že je to filmové béčko, tak se mě film fakt moc líbil, nejen kvůli skvělým hláškám. Stallonemu s Russelem to sedlo víc než dobře

3bul

3bul (hodnocení, recenze)

proste parádička, pozriem si to viac krát a stále ma to baví :)

schw33k

schw33k (hodnocení, recenze)

Kultová akčná-krimi-komédie v ktorej si neviem predstaviť iné mená ako Stallone a Russell Hlášky , príbeh , dej ... film hodný 4 *

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

No co mám k tomu dodat,suprovní hlášky,výborný Stallone,kterého doplňuje výborný Russell.

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

Na smrtonostnou zbraň to rozhodně nemá, ale vtip akce tu nechybí, filmeček je vzkutku dobrý.

Související novinky

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

18.02.2016

Akční legenda z Hvězdné brány, Útěku z New Yorku nebo Tanga a Cashe ulovila další velkou roli. Kurt Russell se po Rychle a zběsile 7 objeví i ve druhých Strážcích Galaxie, kde si zahraje otce Petera… (více)

Tarantino a Cash

Tarantino a Cash

26.07.2006

Kdepak, žádný remake nebo pokračování dnes již klasického buddy snímku Tango a Cash se nechystá. To se jen kdysi zářivá hvězda akčního žánru Kurt Russell spolčil s režisérem Quentinem Tarantinem za… (více)

Reklama

Reklama