Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když člověk přijde o sourozence, a ještě k tomu o dvojče, jako by v něm něco umřelo. Aspoň se to tak říká. Michael má úplně opačný problém. Už dvacet let ho pronásleduje obraz bratra Jessieho, který kdysi vyrazil na procházku do lesa a nikdy se nevrátil. Od té doby touží Michael po jediném - zjistit, co se jeho bratrovi stalo, a kdo za to nese zodpovědnost. Kvůli tomu vystudovat forenzní antropologii, kvůli tomu se vrátil do rodného města, kvůli tomu tam začal ohledávat neidentifikované mrtvoly a nalezené kosterní pozůstatky, protože doufá, že pravda je pořád někde tam venku, pravděpodobně zahrabaná v zemi. Kdyby aspoň měl klid na práci. Jeho rodné městečko ale už dávno není tím pohodvým místem na slunci, kterým bývalo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

charge 

všechny recenze uživatele

Podle galerie spolu s obsahem film vypadá jako road-movie s Robertem Patrickem v hlavní roli klaďase, ovšem není tomu tak, obrázky nejspíš budou z jiného filmu a tento mi připadal mizerný. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jo dvojčata ty se mají. Také jsem z dvojčat a užil jsem si tím dost legrace i trápení. Jessi to měl těžké, když musel hrát svého bratra, aby všemu přišel na kloub. Film má dobrou zápletku s hezkou Kelly Rutherford. Trochu jsem tápal, s kým to ta holka vlastně táhne.S policajtem, nebo s oběma bratry? ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

To moje oblíbené mystery je tam vidět,navíc film by neměl chybět ve filmotéce každého fandy Roberta Patricka. ()

Reklama

Reklama